Op tocht met gedetailleerde fietskaarten

De ingrediënten voor de perfecte fietstocht? Mooi weer, uithoudingsvermogen en een goede fietsroutekaart! Fietskaarten zorgen voor de perfecte navigatie tijdens de fietstocht. Of het nu gaat om de mooiste langeafstandsfietsroutes of de mooiste fietspaden direct voor je eigen deur, met een gedetailleerde fietskaart vindt de fietsliefhebber overal zijn weg. Zet de kaart dus maar snel in het kaartenvak en op in het zadel!

Fietskaarten voor planning en oriëntatie

Om je weg te kunnen vinden op de wijd vertakte fietspaden, is een fietstochtkaart eigenlijk onmisbaar. Goede fietskaarten zijn over het algemeen in rasters verdeeld en duidelijk in kaart gebracht. Hiermee lukken de navigatie en oriëntatie snel en probleemloos. De schaal van een hoogwaardige fietskaart ligt tussen 1:50.000 en 1:70.000, afhankelijk van de grootte van het in kaart gebrachte gebied. Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke paden en hun toestand en hellingsgraad maken het plannen gemakkelijker. Een lijst van overnachtingsplaatsen en tips over waar je kunt stoppen voor een welverdiende rust zijn ook opgenomen. Tussen haakjes: voor alle technisch onderlegde outdoorliefhebbers zijn er ook fietskaarten op SD-kaart voor de bijbehorende navigatiesystemen.

Fietstochtkaarten zijn compact en praktisch

Goede fietskaarten moeten overzichtelijk en gemakkelijk te lezen zijn en belangrijke informatie bevatten over routes en de omgeving. Maar ook de hanteerbaarheid mag niet worden vergeten. Wat heb je aan de beste fietskaart als die te groot en te onhandelbaar is? Daarom zijn de meeste fietskaarten verkrijgbaar in een handig formaat en passen ze gemakkelijk in het kaartenvakje van je jas of in de laatste vrije ruimte van een stuurtas. Bovendien kunnen ze probleemloos worden uit- en opgevouwen. Kaarten van Kompass zijn gedrukt op scheur- en weerbestendig papier. Optimaal voor gebruik tijdens de tocht.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.