Met een gasbrander voor een lekker outdoor diner.

Gaskookstel

Klein maar krachtig - dat geldt voor de verschillende gaskooktoestel-modellen voor outdoor en op de camping. Gasbranders zijn ondertussen niet alleen klein, licht en handig, maar ook met erg veel vermogen uitgerust. Met een innovatief gasbrander in combinatie met een bijpassend kooksysteem en accessoires kan men ondertussen een erg smakelijke oudoormaaltijd op de campingborden toveren. Daarbij kunnen gaskooktoestellen niet alleen water aan de kook brengen, maar zorgen ze met de bijpassende campingpan of outdoorpan ook voor lekkere gebakken of gestoofde outdoorgerechten. Gaskooktoestellen, spiritusbranders of benzinebranders, zoals campingwinkels bijvoorbeeld Jetboil, MSE, Trangia en Primus aanbieden, zijn ook voor de outdoorkeuken onmisbaar. Tenslotte moet men ook op outdoor avonturen in de wilde natuur of op wandeltochten in de bergen zichzelf goed verzorgen en niet moeten afzien van lekker eten.

Gasbranders zijn kleine alleskunners.

Alles wat een goed gaskooktoestel nodig heeft, zijn volle gascartridges, een bijpassende pan, functionerend campingbestek, kookaccessoires en lekkere ingrediënten. En in een mum van tijd kan er in een tent of onder de sterren een heerlijke outdoormaaltijd klaarstaan. Met de huidige camping gaskooktoestellen zijn zelfs lucifers en aanstekers in de toekomst niet meer nodig. De moderne gaskooktoestellen zijn ondertussen allemaal uitgerust met een zogenaamde piëzometer-ontsteking, die het gas met een knopdruk aansteekt en de vlam doet branden. Zelfs in de meest ongunstige weersomstandigheden, zoals harde wind, vrieskou of een hoge luchtvochtigheid, werken het gasbranders, spiritusbranders en benzinebranders met bijpassende accessoires perfect. Desgewenst kan het gaskooktoestel worden uitgebreid met een handig windscherm, een stabiel fornuis frame, snel verwarmende en lichte aluminium pannen of een stormkoker-set, die ervoor zorgt dat koken efficiënter verloopt en daardoor minder moeite en energie zal kosten. Zelfs in de meest ongemakkelijke weersomstandigheden wordt de honger immers gestild.

Catrigetoestellen zijn enorm handig om mee te nemen en zijn bovendien klein maar krachtig.

Een klein en handig gasbrander neemt ondertussen zo goed als geen plaats meer in tussen de kampeeraccessoires van de ambitieuze bergbeklimmer. Het gasbrander is niet meer weg te denken in de wandel- of trekkersrugzak op een meerdaagse tocht of op de camping. Met de afschroefbare gascartridges van Primus, Trangia, MSR of Soto kunnen gasbranders erg eenvoudig en handig als bagage ingepakt worden. Net globetrotters weten de Multi-Mount-aansluiting van het gasbrander te waarderen, want daardoor kunnen bijna alle binnen- en buitenlandse commerciële catriges met een schroefsysteem op het gasbrander aangesloten worden. Zelfs voor meerdere personen toveren de sterke gasbranders lekkere en verzadigende gerechten op tafel. Met een kwalitatief hoogwaardig en praktisch gasbrander staat niets nog de volgende lekkere maaltijd tijdens de tocht in de weg.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.