Een gasbrander voor een heerlijk outdoordiner.

Gaskookstel

Klein maar krachtig: dat geldt voor de verschillende modellen van gasstellen voor outdoorgebruik. Tegenwoordig zijn gasbranders niet alleen klein, licht en handig, maar hebben ze ook erg veel vermogen. Met een innovatieve gasbrander in combinatie met het bijpassende kooksysteem en accessoires kun je ondertussen een erg lekkere oudoormaaltijd op de campingborden toveren. Daarbij kan een gaskookstel niet alleen water aan de kook brengen, maar met een geschikte campingpan of outdoorbraadpan ook voor lekkere gebakken of gestoofde outdoorgerechten zorgen. Gasbranders, spiritusbranders of benzinebranders, zoals merken als Jetboil, MSE, Trangia en Primus aanbieden, zijn niet meer weg te denken uit de outdoorkeuken. Ook op outdooravonturen in de wilde natuur of op wandeltochten in de bergen hoef je een goede voeding en lekker eten niet te missen.

Gasbranders zijn kleine alleskunners

Alles wat een goed gasstel nodig heeft, zijn volle gascartridges, een bijpassende pan, goed campingbestek, het juiste keukengerei en lekkere ingrediënten. Zo kun je in een mum van tijd genieten van een heerlijke outdoormaaltijd in de tent of onder de sterrenhemel. Met de huidige campingkookstellen zijn zelfs lucifers en aanstekers niet meer nodig. Ondertussen zijn alle moderne gasbranders uitgerust met een zogenaamde piëzo-ontsteking, die het gas met een knopdruk doet ontbranden. Zelfs bij de meest ongunstige weersomstandigheden, zoals harde wind, vrieskou of een hoge luchtvochtigheid, werken gasbranders, spiritusbranders en benzinebranders met de bijpassende accessoires perfect. Een gasbrander kan naar wens worden uitgerust met een handig windscherm, een stabiele pannendrager, lichte aluminium pannen die snel opwarmen of een set met stormkookstel. Hierdoor verloopt het koken efficiënter en zal er minder energie verloren gaan. Zelfs bij het meest ongezellige weer kan je honger worden gestild.

Kookstellen met cartridges zijn handig om mee te nemen en klein maar krachtig

Een kleine en handige gasbrander neemt zo goed als geen plaats in beslag in de bagage van ambitieuze bergbeklimmers. Een gaskookstel is daarom niet meer weg te denken uit de kampeeruitrusting voor wandel- en trektochten of kampeervakanties. Met de afschroefbare gascartridges van Primus, Jetboil, Trangia, MSR of Soto kunnen gasbranders erg eenvoudig in de rugzak worden opgeborgen. Met name globetrotters weten de gasbranders met twee typen aansluitingen te waarderen, want daardoor kunnen bijna alle binnen- en buitenlandse gangbare cartridges met een schroefsysteem op de gasbrander worden aangesloten. Krachtige gasstellen maken het zelfs mogelijk om voor meerdere personen lekkere en goed vullende gerechten klaar te maken. Met een kwalitatief hoogwaardige en praktische gasbrander staat niets een lekkere maaltijd tijdens de volgende tocht nog in de weg.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.