Heuptassen voor het dagelijks leven, de vrije tijd en outdoor sport

Outdoor heuptassen van Vaude, Jack Wolfskin of Lowe Alpine zijn meer dan gewone heuptassen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitgerust met allerlei handige details. Kleine heuptassen zijn ideaal voor waardevolle spullen, sleutels, de portemonnee en smartphone, tijdens de vakantie en voor korte wandelingen.

Middelgrote en grotere heupzakken bieden ook voldoende opbergruimte voor belangrijke uitrusting en accessoires, en voor proviand en drank. Sportieve heuptassen voor wandelen en trailrunning zijn daarom uitgerust met extra fleshouders die de drinkflessen op elk moment gemakkelijk toegankelijk maken.

Grote heuptassen in plaats van een kleine dagrugzak

Hip bags met een volume tot 10 liter bieden een hoop ruimte voor wandelingen en dagtochten. In plaats van de bagage tijdens wandelingen op de rug te dragen, zijn grote heuptassen een uitstekend alternatief. Ze zitten bijzonder comfortabel op de heupen en zorgen voor een goede gewichtsverdeling. Zo blijven je armen aangenaam beweeglijk en wordt je rug optimaal geventileerd tijdens het wandelen.

De absolute tegenpool van ruime heuptassen zijn outdoor riemen met geÏntegreerde geheime vakken of geldgordels. Ze zijn voorzien van kleine, onopvallende ritsen aan de binnenzijde en worden gebruikt om geld of kopieën van belangrijke documenten veilig op te bergen.

Heuptassen met functionele details

Met de brede riembanden en comfortabele gespen worden de heuptassen optimaal aan de heupomvang aangepast en vastgemaakt. Afhankelijk van het individuele draaggevoel, kan de tas losjes op de heup worden gedragen voor dagelijks gebruik of strak en stevig voor het joggen, hardlopen of nordic walking. Kleine en dunne heuptassen voor waardevolle spullen kunnen perfect worden verborgen onder kleding en zijn van buitenaf nauwelijks zichtbaar.

Extra vakken, compressieriemen en zijzakken verhogen de flexibiliteit en vergemakkelijken een efficiënte en veilige organisatie van bagage en accessoires. Dankzij de lichte en duurzame materialen zijn outdoor heuptassen ideaal voor intensief gebruik tijdens reizen, bij het sporten en in de bergen. Waterdichte heuptassen houden zelfs bij hevige regen al je waardevolle spullen droog.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.