Over ons

Bergfreunde.nl staat voor klimmen en bergsport - 100% online

Het begon allemaal in 2006 met de passie voor het klimmen en een idee. Met de twee oprichters, een medewerker en een hond op het terrein van een voormalige textielfabriek in Tübingen in Zuid-Duitslandwerd Bergfreunde.nl geboren - als online-handelaar voor bergsportuitrusting. Dit concept zijn we met succes trouw gebleven. De afgelopen jaren hebben we al meer dan 1.000.000 bestellingen verzonden. Vandaag werken meer dan 100 medewerkers eraan de best mogelijke shoppingbelevenis voor klimmers en outdoor-fans te bieden. De nominatie voor de Duitse startersprijs in 2009 en talrijke onderscheidingen zijn een blijk van erkenning voor ons!

3 etages alleen maar bergsport! In de loft van een voormalige textielfabriek hebben we onze kantoor- en magazijnruimte
3 etages alleen maar bergsport! In de loft van een voormalige textielfabriek hebben we onze kantoor- en magazijnruimte.

100% Bergsport

De beste keuze in de bergsport: In ons magazijn liggen meer dan 75.000 artikelen van meer dan 220 fabrikanten. Behalve de grote merken van de outdoor-branche bevinden zich in het assortiment ook kleine scenelabels en insidertips. Want wij hebben maar één ding in ons hoofd: onze klanten de best mogelijke bergsportuitrusting te bieden. Als specialisten bieden we bijv. alleen al in de categorie klimmen meer dan 130 verschillende klimgordels, speciale uitrusting voor de kleinste scheurtjes, ijsgereedschap en meer dan 200 verschillende karabiners. Daarnaast vinden outdoor-enthousiastelingen natuurlijk ook kleding, tenten, rug- en slaapzakken en verdere berguitrusting bij ons. En we breiden ons assortiment permanent uit!

Meer dan 60.000 artikelen liggen in ons magazijn; op de drukste dagen verwerken we meer dan 3.000 bestellingen
Meer dan 75.000 artikelen liggen in ons magazijn; op de drukste dagen verwerken we meer dan 3.000 bestellingen

100% klantgeoriënteerd

Alles voor de klant: Op de drukste dagen verwerken we meer dan 3.000 bestellingen. Meer dan 250.000 bergsporters uit heel Europa hebben zich voor hun volgende outdoor-avontuur al bij ons uitgerust. Onze naam is ons programma – een faire omgang met elkaar, met partners en klanten is ons belangrijkste uitgangspunt. We staan voor de hoogste competentie op de berg, deskundig advies op ooghoogte, beste service en snelle levering – daarom zijn we dagelijks verheugd over onze top-klantenbeoordeling bij Trusted Shops!

We staan voor je klaar! Onze klantenservice adviseert - de logistiek zorgt voor een snelle levering
We staan voor je klaar! Onze klantenservice adviseert - de logistiek zorgt voor een snelle levering

100% bergvrienden

We houden van onze producten: In ons team is outdoor- en klimcompetentie gebald verenigd. Van ijsklimmers tot ultralicht-trekkers is iedere vorm van bergsport onder onze medewerkers vertegenwoordigd. We testen en gebruiken de uitrusting van ons assortiment zelf en zijn zelf het meest kritische oog. Ons bergvrienden Pro Team van topbergsporters beoordeelt regelmatig uitrustingsvoorwerpen. Lees alles na op onze blog!

Het liefste buiten...
Het liefste buiten...

€ 5 onmiddellijk
Voor je volgende bestelling
Nee, dank u.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.