Haglöfs Merkshop

Focus op functionaliteit

Haglöfs

Haglöfs produceert producten voor alle takken van de bergsport, zoals skiën, trekking en andere sporten met veel beweging. Daarom staat een functioneel ontwerp op de eerste plaats bij Haglöfs. Het maakt niet uit of het om een schoen, een jas of een rugzak gaat, elk onderdeel en elke functie heeft nut en is gericht op de eisen van het gebruiksdoel. Iets overbodigs? Niet gevonden! Elk detail wordt in het ontwerpproces vanuit het perspectief van de gebruiker geëvalueerd om uitzonderlijke producten te creëren.

Functionele materialen

Naast een optimale constructie is de keuze van de materialen doorslaggevend voor de performance van de producten. Haglöfs sluit hier geen compromissen. Alleen duurzame, functionele materialen van gerenommeerde leveranciers zoals Gore-Tex of Polartec worden gebruikt.

Sportkleding van Haglöfs

Een van de kerncompetenties van Haglöfs is de productie van hoogwaardige sportkleding. Door de focus op functionaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen staat deze kleding bekend om haar onvoorwaardelijke geschiktheid voor outdoor- en bergsportactiviteiten. Het spectrum bestrijkt alle gebieden: van sportondergoed en truien tot fleece-, hardshell-, softshell- en skikleding.

Het ontwerp van de sportkleding van Haglöfs is wat kleur en model betreft zowel modern als tijdloos.

Comfortabel lange afstanden afleggen met schoenen van Haglöfs

Ook op het gebied van schoenen overtuigt Haglöfs met moderne constructies en technieken. De dames- en herenschoenen zijn ontworpen voor het wandelen, voor trekking of als approachschoenen en zijn hoogwaardig uitgerust met bijvoorbeeld een Vibram-zool of Gore-Tex-membraan.

Begeleiders voor onderweg: rugzakken

Haglöfs

Klimrugzakken, tourrugzakken, schoudertassen ... Het rugzakassortiment van de Zweedse fabrikant is net zo omvangrijk als de gebruiksdoelen. Wat bij de oprichting meer dan honderd jaar geleden met simpele tassen begon, is uitgegroeid tot verfijnde rugzakken.

Constructies zoals het Interact-draagsysteem zorgen voor een optimaal comfort. De mix van verschillende materialen zoals Dyneema of ripstop-nylon zorgt voor een maximale slijtvastheid en tegelijkertijd een laag gewicht. De ideale begeleiders voor alle outdoorliefhebbers!

Sportieve pasvormen voor dames

De anatomische eisen van mannen en vrouwen zijn, zoals iedereen weet, zeer verschillend. Een feit waarmee vooral bij outdoorkleding rekening moet worden gehouden. Haglöfs weet als bijna geen andere fabrikant mooie, sportieve modellen voor dames te ontwerpen, die ook op het gebied van kleurkeuze steeds een stap voor zijn.

Duurzaamheid als bedrijfsfilosofie bij Haglöfs

De bedrijfsfilosofie van Haglöfs draait om de positionering als toonaangevende fabrikant van technische outdoorkleding en duurzaamheid. Een feit dat tegenwoordig al duidelijk zichtbaar is. Zo zijn veel van de producten van Haglöfs bluesign-gecertificeerd. Dit betekent dat alle grondstoffen voor de fabricage van het product optimaal zijn benut. Dons voor de producten van Haglöfs mag alleen als afvalproduct bij de vleesproductie worden gewonnen – een criterium dat streng wordt gecontroleerd door Haglöfs.

Daarnaast zijn er in de hele productieketen nog talrijke andere maatregelen die worden nageleefd. Deze kun je terugvinden op de website van Haglöfs. Op grondstoffenvriendelijke wijze geproduceerde kleding en langlevende producten: een onverslaanbare combinatie!

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.