Maloja Merkshop

De inspiratie voor de designs van Maloja

Maloja

Het ontwerpersteam laat zich nog altijd inspireren door eeuwenoude traditionele symbolen. Hier een haan, daar een hart of een paar mooie etnische symbolen sieren detailgetrouw en fantasievol de kledingstukken. Deze mengen zich met moderne kleuren en pasvormen en zorgen zo voor een mooie combinatie van oud en nieuw. Een beetje hippie, een tikkeltje folklore en een snufje experimenteerplezier en klaar is het succesrecept van Maloja! Of het nu om kleding voor het mountainbiken, wandelen, skiën of klimmen gaat, Maloja legt zich niet vast op een bepaalde sporttak. Sommige kledingstukken doen herinneren aan expeditiekleding uit de jaren zestig, andere aan een ski jas uit de jaren tachtig. Opnieuw geïnterpreteerd en met een fris design ontstaan zo kledingstukken die geschikt zijn voor dagelijks gebruik voor elke leeftijd en vrijetijdsbesteding!

Maloja - uitgesproken chique outdoorfashion met een fantasierijk design

Het merk Maloja heeft een heel klassiek en, zoals vaak in de outdoorwereld, inspirerend verhaal. Alles begon met een foto van een snowboarder in een geniale lijn bij een maagdelijke diepsneeuwhelling. Dat was voor de oprichter voldoende om juist daar naartoe te reizen. Naar Maloja, een klein, slaperig dorpje hoog boven in Graubünden. Het werd een fantastische dag, het dorp bestaat nog steeds, de sneeuw is subliem, ze namen een besluit en zo ontstond in 2004 het merk.
Tegenwoordig presenteert Maloja zich als fabrikant van uitgesproken smaakvolle kleding voor de outdoorsport en nog meer voor alledaagse kleding en vrijetijdskleding. Bijna geen enkele biker, of het nu een mountainbiker is of een wielrenner, heeft geen kledingstuk in zijn/haar kleerkast van dit merk afkomstig uit de omgeving rond de Chiemsee. Dat is ook geen wonder, want met de frisse designs en de fraaie afwerking behoren de fietsbroeken en fietsshirts heel snel tot je favoriete kledingstukken!

Chique designs met traditionele roots

Wat de pasvorm betreft is Maloja absoluut modern. Daarbij zijn de designers er uitstekend in geslaagd, oud en nieuw met elkaar te combineren. Zo kan bijvoorbeeld een wollen jack de klassieke elementen van een janker bezitten, echter nu met een passend vleugje stijl. Juist dat maakt het merk zo uniek en zowel bij mannen als vrouwen geliefd: hun outdoorchic dat ook geschikt is voor dagelijks gebruik!

Maloja

Goed gekleed voor de outdoorsport

Het mooie design is ook terug te vinden bij de sportkleding. Ongeacht bij chique en functionele fietskleding voor mountainbiken of wielrennen, casual comfortabele klimbroeken of bij shorts en shirts tijdens het wandelen! De collecties tonen telkens weer opnieuw dat ze trouw blijven aan hun eigen stijl, trendbewust en ongelooflijk mooi zijn.
Maloja is zeer sterk geworteld in de bikewereld. Voor echte volbloedbikers, die ook doordeweeks zo vaak mogelijk op het zadel kruipen, heeft het merk een en ander te bieden. Vele jeans, shorts en broeken hebben subtiele, fietsbestendige details, die de kleding duidelijk boven de massa doet uitsteken. Daartoe behoren comfortabele kruisinzetstukken, reflecterende elementen en elastische inzetstukken, die helemaal niet opvallen. De weg naar de universiteit of naar het kantoor is daarmee toch duidelijk comfortabeler en vooral wordt de urbane stijl niet beïnvloed. Zo kunnen de dragers daarmee zelfs 's avonds zonder problemen goede sier maken.

Het hele jaar door passend gekleed

In het uitgebreide assortiment van Maloja is er voor elke gelegenheid en voor elk jaargetijde een passend kledingstuk. De gemeenschappelijk factor is dat ze er absoluut niet doorsnee uitzien en hoogwaardig zijn afgewerkt! Ook helemaal top: veel kledingstukken zijn bluesign-gecertificeerd en daarmee niet alleen mooi maar tegelijkertijd milieuvriendelijk geproduceerd.
Met de mooie ski jassen en snowboardjassen kom je lekker warm en modieus 'verpakt' het winterseizoen door. Thuis in het dagelijks leven zorgen geslaagde vrijetijdsjassen voor een sportieve casual look! Vooral voor dames heeft Maloja talrijke zeer mooie, speelse kledingstukken, die heel snel tot de favoriete items voor dagelijks gebruik gaan behoren. Dat kan een mooie blouse zijn, een chic rokje of een luchtige jurk. Alles met de onverwisselbare, individuele stijl!
Natuurlijk kunnen ook de outdoorkids super worden gekleed. De kinderkleding is met veel liefde ontworpen en net zo goed afgewerkt als de modellen voor mama en papa!

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.