Skigereedschap voor het onderhoud van de ski's

Skigereedschap

Op naar de piste! Klein ogenblik, wat heeft dit te betekenen? De dierbare ski's maken niet genoeg snelheid meer, het snowboard moet opnieuw worden gewaxt en alles moet eens worden gereinigd. Geen probleem! De bekende merken als Toko, Swix of andere merken bieden het juiste skigereedschap aan om je ski's te onderhouden en te herstellen. Met het passende gereedschap om je ski's te onderhouden zijn de ski's of het snowboard snel weer zo goed als nieuw! De wintersportfan kan dan weer naar hartenlust op de piste naar beneden suizen.

Welk skigereedschap voor welk doel?

Wie zijn hart heeft verloren aan de wintersport, heeft zelf veel skigereedschap. Maar welk skigereedschap moet er in een goed gevulde koffer aanwezig zijn? Voor het onderhoud van de ski's raden we het standaard gereedschap aan, zoals een waxijzer voor de skiwax, waxverwijderaar, een skiborstel en een repair candle. Dit skigereedschap zorgt ervoor dat de ski's op de tour kunnen worden voorbereid. Ander skigereedschap, zoals een spanner of een skihouder, helpen je om aan de ski's te werken.

Maar er is ook skigereedschap dat bij je touruitrusting hoort, een sneeuwthermometer bijvoorbeeld. Dit skigereedschap is een compacte, kleine hulp waarmee je de temperatuur van de sneeuw in een fractie van een seconde hebt gemeten. Zo kunnen de fanatiekelingen ter plaatse de juiste wax voor hun ski's kiezen. IJsijzers zijn skigereedschap die in de binding van de ski's worden bevestigd. Hiermee kom je gemakkelijker vooruit in de ijzige sneeuw.

Om het skigereedschap op te bergen en te transporteren, bestaan er trouwens handige transportkoffers. Zo slingert je skigereedschap niet rond in je kelder en hoef je dit niet bijeen te rapen voor gebruik. Of je je ski's nou wilt waxen of reinigen, op tour of thuis, goed skigereedschap zorgt altijd voor onbeperkt plezier op de piste zonder onaangename verrassingen!

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.