Optimale bescherming tegen weersinvloeden met kinderjassen

Outdoor kinderjas

Kinderjassen doen op geen enkele manier onder voor outdoorjassen voor volwassen, niet qua kwaliteit, niet qua verwerking en ook niet qua thermisch vermogen. Voor kinderen is het tenslotte ook belangrijk of zelfs nog belangrijker om op optimaal beschermd te zijn tegen wind en weersinvloeden. Of het nu gaat om regenjassen voor kinderen, winterjassen voor kinderen, donsjassen of hardshelljassen: wat voor grote mensen goed is, is ook goed voor de kleintjes. Met het juiste kinderjack kan de outdoorpret beginnen!

Welk jassen is ideaal voor kinderen?

Kinderjacks moeten simpel, robuust en vooral warm zijn. Er zijn geschikte kinderjassen voor elke gelegenheid en voor elk weertype. Daarom is de kindercollectie ook zo groot. Als je echter eenmaal weet voor welk doel en voor welke activiteit de jas gebruikt gaat worden, weet je ook precies wat je voor je kids moet kopen.

Het fleecevest is een behaaglijk en licht kinderjas. Fleece beschikt over uitmuntende isolerende eigenschappen en houdt de kleine outdoorliefhebbers onder ons altijd en overal lekker warm. Perfect voor in het tussenseizoen of als extra isolatielaag onder andere kinderjassen. Bij vies en nat weer is een hardshelljas de optimale jas voor kinderen. Een hardshelljas is 100% wind- en waterdicht, waardoor de kids ook droog blijven als het intensief regent. En als de kinderen zich eens helemaal uitleven, zorgt het ademende membraan voor de nodige vochtregulatie, zodat het lichaam niet oververhit raakt. Laat het slechte weer maar komen!

Kinderjassen voor in het koude seizoen

Bij ijskoude temperaturen is een winterjas bij uitstek het geschikte jas voor kinderen. Dankzij waterdicht en slijtvast buitenmateriaal en een warme, pluizige binnenvoering heeft kou geen schijn van kans! Van alle winterjassen voor kinderen hebben donsjassen onmiskenbaar het beste thermische vermogen. Als vulmateriaal staat dons nog altijd op plek 1 qua isolerende werking. Zo hebben de kleine outdoorliefhebbers van de meest ijskoude temperaturen helemaal niets te vrezen.

Met warme, robuuste en comfortabele kinderjacks zijn de kids optimaal voorbereid op elk weertype. Of je nu in de vrije natuur of op school bent en of je nu aan het wandelen, aan het klimmen of aan het spelen bent - warme jassen voor kinderen bieden steeds de beste bescherming tegen weersinvloeden. Dus trek er snel op uit, wat voor weer het ook is!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.