Ademende outdoor overhemden voor het wandelen en de vrije tijd

Sportief stijlvol en goed gekleed voor vele gelegenheden: met een wandeloverhemd zijn dames en heren uitstekend uitgerust om eropuit te trekken in de vrije natuur. Met korte of lange mouwen, geblokt of effen in sterk blauw, rood of meer discreet - voor elke persoonlijke smaak is er wat wils!
De keuze van bekende fabrikanten zoals Maloja, Patagonia en Alprausch is zo groot dat iedere bergvriend gegarandeerd het juiste outdoor overhemd vindt. Naast het uiterlijk zijn de functionele eigenschappen belangrijk, hier spelen het gebruikte weefsel en de uitrusting een doorslaggevende rol.

Een functioneel overhemd biedt een fantastisch draagcomfort

Het weefsel van een goed sportoverhemd voelt zacht aan op de huid, is ademend en sneldrogend. Functionele overhemden bieden over het algemeen uv-bescherming en zijn uitgerust met extra details. Handige zakken voor de meest benodigde kleine voorwerpen zijn onderweg tijdens het wandelen zeer zinvol. Ventilerende inzetstukken zorgen ervoor dat de aangename ventilatie blijft aanhouden.
Het draagcomfort wordt nog verder verhoogd door geurremmende behandelingen, of materialen die van zichzelf geen geuren absorberen. Hiertoe behoren Polygiene, zilverionen, merinowol en Cocona-vezels, om alleen maar de bekendste te noemen. Als een overhemd voor het wandelen een DWR-impregnatie heeft, is de stof waterafstotend en minder gevoelig voor vervuiling.
Deze eigenschappen garanderen onderweg dat zweet direct wordt opgenomen en naar buiten wordt afgevoerd. Hierdoor houdt de drager altijd een droog huidgevoel en koelt het lichaam niet af door vocht. Een outdoor overhemd gemaakt van moderne functionele vezels is dus altijd een goede keuze! Met hun hoge draagcomfort zijn functionele overhemden ook ideaal voor op reis, in de vrije tijd en het dagelijks leven.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.