Edelrid Merkenshop

Edelrid klimtouwen zijn ideaal in gebruik

Edelrid

De talrijke klimtouwen van de traditiegetrouwe fabrikant zijn beroemd vanwege hun souplesse, duurzaamheid en handigheid. Beschikbaar zijn ze in alle diktes en vormen, zoals half touw, tweelingtouw en statisch touw, voor alle facetten van de bergsport. Meer plezier van je touw is gegarandeerd!

Persoonlijke veiligheidsuitrusting voor het klimmen

Edelrid hoort ondanks zijn hoge leeftijd niet tot het oud ijzer en verrast de bergsportwereld ieder jaar weer met talrijke innovaties. Vooral op het gebied van persoonlijke veiligheidsuitrustingen scoort de fabrikant op de gehele linie.

Hiertoe horen hoogwaardige, comfortabele klimgordels, net als klimhelmen, klimschoenen en klassieke hardware zoals karabiners en zekeringsapparaten.

Crashpads van Edelrid

De crashpads van de fabrikant hebben vooral de laatste jaren een reputatie verworven, vooral dankzij vele innovaties. Met hoogwaardige schuimstoffen en een clevere constructie dempen ze betrouwbaar je val en behoren tot de geliefdste crashpads op de markt.

Kleding om je vrij in te bewegen

Bij het klimmen en boulderen is een maximale bewegingsvrijheid vereist. Kleding die aan deze eisen voldoet, komt van Edelrid. Dankzij aangepaste modellen en inzetten kom je losjes door iedere kritische passage. Dat klimbroeken, T-shirts en hoody's van Edelrid bovendien een extreem nonchalante look hebben, zorgt voor de populariteit in de scene.

Uitrusting voor het ijsklimmen

Extreem scherp zijn de ijsklimgereedschappen en stijgijzers van Edelrid. Hiermee vinden zowel ijsklimmers als alpinisten hun weg door het ijs. De innovatieve modellen en materialen zorgen voor een uitgewogen gebruiksgemak en gering gewicht.

Via ferrata - klettersteig-sets van Edelrid

Edelrid

De verticale route bij het klimmen ontdekken - voor velen hun eerste stap in de alpiene bergsport. Behalve de lichamelijke constitutie en voldoende knowhow is een goede klimset een must. Deze zorgt met speciaal daarvoor gemaakte karabiners en andere veiligheidskenmerken voor een valdemping om veilig en comfortabel vooruit te komen. Edelrid biedt verschillende modellen voor iedere behoefte en bovendien een grote keuze uit uitstekend afgewerkte klimhandschoenen.

Meer outdooruitrusting van Edelrid

Ook in het basiskamp of tentenkamp slaat Edelrid een goed figuur. Hier is alles voor de outdoorkeuken van het ultralichte gaskookstel tot een robuuste multifuelbrander, kookgerei en bestek beschikbaar, om ook in de verste uithoeken nog lekker eten te hebben.

Rendabele gaslampen brengen licht in de duisternis en maken zo koken, lezen, of een kaartspel mogelijk. Dankzij de hoogwaardige uitrusting van Edelrid blijft er niets te wensen over aan de klimwand, maar ook niet op kamp.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.