Edelrid Merkshop

Edelrid-klimtouwen zijn ideaal in gebruik

Edelrid

De talrijke klimtouwen van de fabrikant met lange traditie staan bekend voor hun souplesse, duurzaamheid en handigheid. Ze zijn verkrijgbaar in alle diktes en vormen, zoals dubbeltouw, tweelingtouw en statisch touw, en voor alle takken van de bergsport. Lang plezier beleven aan het touw is gegarandeerd!

Persoonlijke veiligheidsuitrusting voor het klimmen

Edelrid hoort ondanks zijn hoge leeftijd niet tot het oud ijzer en verrast de bergsportwereld ieder jaar weer met talrijke innovaties. Vooral op het gebied van persoonlijke veiligheidsuitrusting scoort de fabrikant over de hele linie.

Daarbij gaat het om hoogwaardige, comfortabele klimgordels en klimhelmen en klassieke hardware zoals karabiners en zekeringsapparaten.

Crashpads van Edelrid

De crashpads van de fabrikant hebben de laatste jaren naam gemaakt, wat zeker ook te danken is aan de vele innovaties. Met hoogwaardig schuimrubber en een doordachte constructie vangen ze betrouwbaar je val op en behoren ze tot de meest geliefde crashpads op de markt.

Kleding om je vrij in te bewegen

Bij het klimmen en boulderen is maximale bewegingsvrijheid vereist. De kleding van Edelrid voldoet hieraan. Dankzij aangepaste pasvormen en inzetstukken klim je met gemak voorbij elke kritische passage. Dat de klimbroeken, T-shirts en hoodies van Edelrid bovendien bijzonder casual zijn, zorgt voor de grote populariteit in de klimwereld.

Uitrusting voor het ijsklimmen

De ijsbijlen en stijgijzers van Edelrid zijn extreem scherp. Hiermee vinden zowel ijsklimmers als alpinisten hun weg door het ijs. De innovatieve modellen en materialen zorgen voor gebruiksgemak en een laag gewicht.

Via ferrata: klettersteigsets van Edelrid

Edelrid

De verticale route ontdekken bij via ferrata is voor velen de eerste stap in de wereld van alpine bergsport. Naast een goede fysieke conditie en voldoende knowhow is een goede klettersteigset een must. Deze zorgt met speciaal daarvoor gemaakte karabiners en andere veiligheidskenmerken zoals een valdemper voor veiligheid en comfort. Edelrid biedt verschillende modellen voor iedere behoefte aan en heeft bovendien een groot aanbod aan uitstekend afgewerkte klimhandschoenen.

Andere outdooruitrusting van Edelrid

Ook in het basiskamp of tentenkamp slaat Edelrid een goed figuur. In het assortiment vind je alles voor de outdoorkeuken, van een ultralicht gaskookstel of een robuuste multifuelbrander tot kookgerei en bestek. Zo geniet je ook in de verste uithoeken van de wereld nog van lekker eten.

Lichte, efficiënte gaslampen brengen licht in de duisternis en maken zo koken, lezen of een kaartspel mogelijk. Dankzij de hoogwaardige uitrusting van Edelrid blijft er niets te wensen over aan de klimwand en in het kamp.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.