Top ski jassen zorgen voor top skiërs

Ski jassen

De jacht van de dragers van modieuze ski-outfits op onberoerde poedersneeuw en skiafdalingen zonder sporen begint elk jaar punctueel zodra de eerste sneeuw valt. Zodra de skipistes worden geopend en de liften lopen telt nog maar één ding namelijk skiën! Zodat de eerste dag op ski's en in de sneeuw een volledig succes wordt en om de skiër op de piste er fraai uit te laten zien mag een goede ski jas niet ontbreken. Een kwalitatief hoogwaardige wintersportjas voor dames en heren ziet er niet alleen goed uit maar beschermt de skiër en freerider ook tegen wind, kou en sneeuwbuien, ofwel tegen het humeur van vrouw Holle. Juiste in de koude wintertijd is het belangrijk om het lichaam tijdens wintersporten als skiën of snowboarden te beschermen tegen sneeuw en nattigheid. Goede ski jassen voor dames en heren alsmede ski jassen voor kinderen voldoen aan deze eis en zorgen ervoor dat skiërs en skiesters, maar ook het kleinste skiërtje er tijdens het skiën goed uitzien.

Een goede ski jas hoort er in de winter gewoon bij...

...en op elke skidag voor de ambitieuze skiër, toerskiër en wintersporter. Ook aan de allerkleinste skiërtjes is natuurlijk gedacht. De ski-jassen voor kinderen doen niets onder voor die van dames en heren. Van een skiavontuur op de skipiste of in metersdiepe sneeuw kun je veel beter genieten met een ski jas van hoogwaardige kwaliteit.

Kleine hulp bij het kopen van een wintersportjas

Goed ski jassen voor dames en heren hebben enige overeenkomsten: Ze zijn voorzien van een water- en winddicht membraan met een zeer ademend vermogen en bezitten bepaalde kenmerken die een ski jas onderscheidt van een conventionele winter- of outdoor jas. Deze kenmerken zijn bijvoorbeeld een sneeuwvanger (in het Engels ook wel powder skirt genoemd), ritssluitingen ter ventilatie aan de onderarmen, een capuchon die er al dan niet afgehaald kan worden en die compatibel is met een helm, alsmede verschillende praktische zakken waarin je een liftpas, mobiele telefoon, reservebril of portemonnee op kunt bergen. Ski jassen voor ski- en wintersport kunnen gevoerd zijn met een warme Primaloft-vulling of gemaakt zijn van 3-lagig hardshell materiaal. Gevoerde wintersportjassen zijn daarom in staat om alleen al in combinatie met een lichte fleece de skiër goed warm te houden. Bij een ongevoerde ski-jas moet dan gewoon het laagjesprincipe worden gevolgd om tot een warme isolerende laag te komen of gekozen worden voor functioneel thermo ondergoed In combinatie met de juiste skibroek zien skiërs en snowboarders er in de toekomst heel goed uit op de skipistes en in de bergen. En laten we eerlijk zijn: Naast de juiste skitechniek gaat het er natuurlijk ook om of je er op de piste en in de sneeuw goed uitziet.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.