Winterhard met het passende ski jas voor dames

Skijas voor dames

Een kwaliteitsvol ski jas voor dames moet warm, robuust en functioneel zijn. Het ski-jack voor dames is tenslotte niet alleen tijdens het skiën en snowboarden op de skipiste een trouwe en beschermende begeleider. Ook op koude en sneeuwachtige dagen ziet het jack er goed uit! Het ski-jack ziet er net zo goed uit op alle skipistes ter wereld als in de winter thuis en bij sneeuwachtige winteravonturen. Een ski-jack voor dames hoort dus in de sneeuw en in de koude te zijn, want een ski jas kan tenslotte nóg meer dan een gewoon winterjas.

Kenmerken van een technisch wintersportjas voor dames

In tegenstelling tot een gewoon winterjas voor dames en heren zijn de ski-jacks en skibroeken voor dames perfect aangepast aan de vrouwelijke vormen. Ski jassen en skibroeken voor dames zijn compromisloos als het om totale bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort gaat. Verschillende bergsportmerken hebben ingespeeld op het kleine maar fijne verschil tussen skiënde heren en dames en hebben winter- en skikleding speciaal voor hen ontwikkeld. Het Amerikaanse outdoorbedrijf Patagonia was er met zijn winterkleding als eerste bij. In de damescollectie van de ski jassen en skibroeken van Patagonia werden naast de vrouwelijke modellen en kleuren ook kwaliteitsvolle materialen gebruikt. Ski jacks en skibroeken voor dames van bekende outdoor- en bergsportmerken als Patagonia voldoen aan de volgende eisen en eigenschappen: ze houden je lichaam lekker warm, beschermen je tegen sneeuw, koude en andere grillen van moeder natuur in de winter.

Technische details van ski jassen voor dames

Het warme wind- en waterdichte membraan (bijvoorbeeld van Gore-Tex, Dermizax of van eigen huismerk) heeft een hoog ademend vermogen bij intensieve activiteiten in de sneeuw. De doordachte pasvorm, de verschillende materialen en de aangepaste modellen zorgen voor een ongestoorde bewegingsvrijheid. Bovendien beschermt de sneeuwvanger de skiester tegen natte en koude verrassingen en is haast niet meer weg te denken. Hoe moeilijk de volgende afdaling ook is, hoe laag de temperaturen ook zijn of hoe hard het ook sneeuwt, met het juiste wintersportjas voor dames staat het skiplezier niets meer in de weg.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.