Verzending en betaling

Zodra je bij ons besteld hebt, trekken we een sprintje om jouw pakket zo snel mogelijk op te sturen. Ons logistieke team verwerkt jouw bestelling in principe binnen een dag als alle producten op voorraad zijn. Het duurt daarom gemiddeld 3-5 werkdagen tot het pakket bij jou aankomt.

Het verzenden van bestellingen met speciale artikelen (zoals tenten, tourrugzakken, crashpads, wandelstokken, slaapzakken, elektronische apparatuur en vloeistoffen) duurt soms iets langer, omdat deze artikelen apart worden bewaard in ons magazijn en handmatig worden verpakt.

Het beste aan onze verzendkosten: meestal hoef je die niet te betalen! Want naar Nederland verzenden wij al gratis vanaf een bestelwaarde van € 69!

Onze verzendkosten in één oogopslag

Land van levering Verzendkosten
Nederland € 3,95
tot bestelwaarde van € 69
Gratis verzending
vanaf bestelwaarde van € 69
België € 5,95
tot bestelwaarde van € 69
Gratis verzending
vanaf bestelwaarde van € 69

Transportschade

Controleer je zending meteen na ontvangst of deze volledig en intact is. Neem de zending niet aan als deze zichtbare schade vertoont. 

Indien je de schade niet direct bij het aannemen van de zending hebt ontdekt, maak dan een foto van:

  • de buitenkant van het pakket
  • de binnenkant van het pakket
  • het verzendlabel op het pakket
  • de schade (gedetailleerd)

Stuur deze foto's dan onmiddellijk op naar ons team via contact

We hebben de informatie binnen 4 dagen nodig om de schade op tijd te kunnen melden. 

Werd je zending niet door PostNL bezorgd, neem dan onmiddelijk met ons team contact op via contact of telefoonnummer. De schade moet zo snel mogelijk worden gedocumenteerd, zodat het verzoek om terugbetaling niet vervalt.

Het niet indienen van een klacht of het niet opnemen van contact met ons heeft geen gevolgen voor de wettelijke garantie. Je kunt ons echter helpen onze eigen schadevergoeding tegenover het transportbedrijf en de transportverzekering geldig te maken.

 

Betaalmethoden

Ook voor onze betaalmethoden geldt dat we deze zo eenvoudig mogelijk houden. Nog belangrijker: Dit alles zonder enige vorm van verborgen servicekosten.

Een overzicht van onze betaalmethoden


Opmerkingen Afwijkend leveringsadres
iDEAL

Aan het einde van het bestelproces word je automatisch doorgestuurd naar iDEAL.
Je hebt hiervoor een bankrekening en toegang tot internetbankieren bij een deelnemende Nederlandse bank nodig.


Achteraf betalen
België uitgesloten
(van € 10 tot € 3500)

Betaal gemakkelijk achteraf met 14 dagen betalingstermijn (kredietwaardigheid vereist). Wanneer je de betaalmethode bevestigt, dragen wij onze aanspraak op de koopprijs over aan Bank Frick GmbH & Co. KG. De afhandeling van het betalingsproces gebeurt dan via de dienstverlener Payolution/Unzer.

De volgende categorieën (incl. subcategorieën) en merken zijn uitgesloten van achteraf betalen:

  • elektronica & energie
  • navigatie & horloges
  • merk Canada Goose

(niet mogelijk wanneer het land, de voor- of achternaam van het factuuradres verschilt)
Creditcard
(tot € 1500)

Het bedrag wordt van je kaart afgeschreven bij het plaatsen van de bestelling. Het is mogelijk dat je creditcard-/debitcardaanbieder je na het plaatsen van de bestelling vraagt om de betaling te bevestigen. Volg de aangegeven stappen.


Bancontact

Aan het einde van het bestelproces word je automatisch doorgestuurd naar Bancontact.
Hiervoor heb je een bankrekening nodig die gekoppeld is aan Bancontact en een smartphone of een kaartlezer voor de authentificatie.


Directe bankoverschrijving

Maak gebruik van directe bankoverschrijving en je wordt aan het einde van het bestelproces automatisch doorgestuurd naar de directe bankoverschrijving van Klarna. De betaling gebeurt met Klarna in real time via het internetbankieren van je bank.


PayPal

Je wordt tijdens het bestelproces doorgestuurd naar PayPal. Nadat je bent teruggestuurd naar onze shop kun je je bestelling voltooien.
Het te betalen bedrag wordt na voltooiing van de bestelling via PayPal van je bankrekening afgeschreven.


Apple Pay
(tot € 1500)

Eenvoudig en veilig betalen met Apple Pay.
Om Apple Pay te gebruiken, moet de betaling via Apple Pay geactiveerd zijn en moet je de Safari-browser op je Apple-apparaat gebruiken.