Praktische outdoor accessoires voor trekking en camping

Outdoor accessoires

Vaak zijn het de kleine dingen die het leven tijdens het wandelen of kamperen bijzonder aangenaam maken. Er zijn talloze merken die kleine accessoires voor het wandelen en klimmen aanbieden. Praktische outdoor accessoires van Buff, Fjällräven of Maloja zijn bijvoorbeeld sjaals, hoofddoeken, nekwarmers of scarfs. Ze zijn licht, aangenaam warm en bieden goede bescherming tegen wind. De functionele Buffs zijn bovendien een haarband, hoofddoek en gezichtsbeschermer in één.

Ook outdoor riemen zijn praktische accessoires bij de outdoor kleding. Het aanbod van de outdoorfabrikanten omvat alles: van lichtgewicht stoffen riemen met een eenvoudige steekgesp tot hoogwaardige leren riemen met een verfijnde metalen gesp. Net zo populair bij wandelaars en skiërs zijn verstelbare bretels die ervoor zorgen dat de outdoorbroek of skibroeken altijd goed op zijn plek blijft.

Outdoor paraplu, handwarmer en oordoppen

Het aanbod aan outdoor accessoires is enorm en elk seizoen komen er nieuwe praktische gadgets op de markt. Een lichte trekkingparaplu behoort eerder tot de vertrouwde klassiekers. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met parapluhouders voor de trekkingrugzak, zodat je tijdens het wandelen je handen vrij hebt. Oordoppen in je reisbagage garanderen een goede nachtrust als de wind tegen de tent raast of je buurman in de hut te luid snurkt.

Een EHBO-set behoort net zo goed tot de belangrijke outdoor- en klimuitrusting als een heldere hoofdlamp of campinglamp. Wanneer je in de winter gaat wandelen zijn kleine handwarmers die je handen een paar uur in de kou kunnen verwarmen ook erg handig.

Multitools, zakmessen en aanstekers

Drinkflessen en isoleerflessen horen er bij elke tocht in de bergen bij. Een zakmes of beter gezegd een functionele tool met verschillende functies, is voor veel wandelaars en bergbeklimmers net zo onmisbaar. Kleine reparaties kunnen hiermee vaak direct ter plaatse worden uitgevoerd.

De mogelijkheid om een vuur te maken of in ieder geval het campingkookstel aan de gang te krijgen hoort bij het outdoorleven. Een aansteker, stormaansteker of waterbestendige lucifers zijn daarom onmisbaar in elke tochtbagage.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.