Praktische schoudertassen voor dagelijks gebruik

Schoudertassen

Schoudertassen zijn een handig vervoermiddel in het dagelijks leven en tegelijkertijd een trendy metgezel. Afhankelijk van het formaat van de tas kunnen er belangrijke accessoires in worden opgeborgen, zoals een portemonnee, smartphone en sleutels, of zelfs boodschappen, notitieboekjes, boeken en documenten.

Nog grotere schoudertassen dienen als sport- en reistas en bieden veel opbergruimte voor kleding, uitrusting en sportuitrusting. Terwijl kleine schoudertassen en boekentassen slechts een volume van één tot drie liter hebben, zijn er ook grotere sporttassen met 30 l, 40 l of zelfs meer ruimte verkrijgbaar in het assortiment van sport- en outdoormerken, zoals Chrome, Pacsafe, Vaude of Fjällräven.

Schoudertassen voor dames, heren en kinderen

Terwijl een dagrugzak op de rug wordt gedragen met twee schouderriemen, worden schoudertassen om één schouder gelegd of over het hoofd op de tegenovergestelde schouder gehangen. Dit betekent dat de inhoud van de schoudertas op elk moment gemakkelijk kan worden bereikt zonder dat de tas hoeft te worden afgenomen.

Het praktische gebruik van de schoudertassen maakt ze aantrekkelijk voor dames, heren, jongeren en kinderen in het dagelijkse leven en voor het reizen. Daarom bieden outdoorfabrikanten hun tassen aan in speciale designs voor dames, heren en kinderen en dragen zo ook bij aan modetrends en individuele stijl.

Schoudertassen van katoen, functioneel weefsel en nylon

Voor de vervaardiging van schoudertassen gebruiken outdoormerken verschillende materialen. Enerzijds zijn milieuvriendelijke tassen van biologisch katoen en organic cotton erg populair. Anderzijds zijn sommige modellen gemaakt van robuust zeildoek, G-1000 weefsel of slijtvaste Cordura.

Met waterafstotende of waterdichte materialen zijn schoudertassen bijzonder veelzijdig in het dagelijks leven en kunnen ze voor elk doel worden gebruikt. Belangrijke documenten en gevoelige elektronica zijn zo optimaal beschermd tegen weer en wind.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.