Bergfreunde-cadeaubonnen: geef bergplezier cadeau!

Als cadeau voor een verjaardag, voor kerst, voor het afstuderen, voor het behalen van een hoger klimniveau, als extra motivatie voor je volgende klimvakantie of gewoon als leuke verrassing: Bergfreunde-cadeaubonnen zijn altijd een goed idee! Je kunt een bedrag selecteren tussen de € 10 en € 150 en dat maakt de Bergfreunde-bon geschikt voor elke gelegenheid.
Toch liever een ander cadeau? Op onze website ga je vast en zeker slagen. Er is voor elk budget wat te vinden.

Kortingsbon van € 5 bij nieuwsbriefaanmelding

Wil je op de hoogte blijven van acties, kortingen, winacties, nieuwe producten, tips van experts en andere actuele onderwerpen uit de outdoorwereld?
Abonneer je dan nu meteen op de Bergfreunde-nieuwsbrief! Als dank sturen we je een welkomstkortingscode van € 5. De code is inwisselbaar bij je volgende bestelling vanaf een minimale aankoopwaarde van € 40. Profiteer van persoonlijke waardebonnen, cadeautjes en een verjaardagsverrassing!

Bergfreunde-knaller van de dag

Onze prijsknallers zijn inmiddels een traditie. Meestal plaatsen we twee keer per week een deal van de dag met een hoge korting. Maar let op, want deze artikelen zijn slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar en vaak in korte tijd uitverkocht. Dus wees er snel bij en neem regelmatig een kijkje in de Bergfreunde-shop. Of blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Black Weekend & Cyber Monday

Toen we in 2013 voor het eerst een Black Friday lanceerden, was dit fenomeen nog niet zo bekend in Europa. Deze actiedag die altijd eind november plaatsvindt is nu een vast onderdeel geworden. Niet alleen bij ons, maar bij vele (online) winkels.
De aanbiedingen beperken zich ook niet langer tot Black Friday zelf, maar zijn onderdeel van het Black Weekend of zelfs van de Cyber Week, waarin ook op de omliggende dagen volop koopjes te vinden zijn. De actiedagen worden afgesloten met Cyber Monday. Op deze laatste dag staan er nog een paar mooie verrassingen op je te wachten. Ook hier geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen: meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van de acties!

Uitverkoop bij Bergfreunde in de winter en de zomer

De uitverkoop in de winter en de zomer mag bij ons natuurlijk niet ontbreken! Net voor het seizoen ten einde loopt, willen we ons magazijn leegmaken en verkopen we kleding en uitrusting tegen lage prijzen. Je vindt alle afgeprijsde artikelen in onze outlet. Hier kun je trouwens het hele jaar door koopjes vinden. Het is dus altijd de moeite waard om daar eens rond te snuffelen!

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.