Ideaal voor op reis: Robuuste, doordachte reisrugzakken

Reisrugzakken

Op lange reizen wordt al gauw veel bagage meegenomen. Hetzij in de vakantieperiode met het all around the world ticket of tijdens de langverwachte vakantie, op een grote reisrugzak kunnen backpackers altijd rekenen.

Een goede reisrugzak is een langdurige metgezel

Naast het ruime volume en de robuuste afwerking heeft een backpackerrugzak talrijke voordelen. Want het draagsysteem is gevoerd en in de talrijke buiten- en binnenzakken zijn de bagage en de uitrusting veilig en overzichtelijk opgeborgen. Reisrugzakken voldoen aan de meest extreme eisen. Robuuste materialen, een solide afwerking en stevige ritssluitingen horen tot de belangrijkste eigenschappen. Bewezen fabrikanten zoals Osprey, Eagle Creek, Vaude en Montane zijn absoluut betrouwbaar. De slimme oplossingen wat betreft veiligheid en bescherming tegen diefstal die Pacsafe in zijn rugzakken en tassen omzet zijn eveneens zeer interessant!

Wat belangrijk is bij de aankoop van een reisrugzak

Eerst komen de vragen: Hoe lang duurt de reis? Waar gaat de reis naar toe? En wat staat er op het programma? Daaruit ontstaat het juiste volume en de benodigde extra's waarmee de juiste reisrugzak is uitgerust. Een blik op de paklijst zorgt snel voor duidelijkheid over de eisen. Staan regelmatig dagtrips op het programma dan is een rugzak met afneembare dagbepakking aan te bevelen. Hierin heb je de belangrijkste zaken altijd bij de hand tijdens korte sightseeingtrips en kleinere ontdekkingstochten. De reiscamera, de laptop en reisdocumenten blijven zo dicht bij het lichaam en kunnen niet in het hostel of uit je kamer worden gestolen.

De juiste uitrusting maakt het dragen makkelijker

Wat de uitrusting betreft geldt er voor reisrugzakken hetzelfde als voor tour- en klimrugzakken van hoogwaardige kwaliteit. Naast de afwerking spelen het gebruiksgemak en het comfort een beslissende rol! Voor lange draagafstanden is een rugzak met een draagsysteem veel handiger dan een rolkoffer of een reistas. Uiterlijk bij ambitieuze overstaptijden op stations en vliegvelden met vlotte sprints weet je een rugzak te waarderen!

Handige tips voor het reizen met een reisrugzak

Ervaren backpackers zorgen ervoor dat bij de bagageafgifte alle gordels, compressieriemen en andere uitstekende delen van de rugzak stevig zijn vastgezet en plat liggen. Door toedoen van bagagebanden en ruw luchthavenpersoneel kun je anders bij aankomst op het reisdoel voor onaangename verrassingen komen te staan. Om onderweg makkelijker overzicht te hebben maakt de reiziger gebruik van een zak (of meerdere). Zo blijft de uitrusting altijd overzichtelijk en goed opgeborgen.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.