Kinderdragers: samen met je kinderen de bergen ontdekken

Kinderdragers

Wil je samen met je kinderen genieten van de frisse lucht en de bergen? Met een kinderdrager zijn onvergetelijke uitstapjes met kleine kinderen geen enkel probleem meer. Een leuke belevenis voor de hele familie! Een hoogwaardige, goed uitgeruste kinderdrager van fabrikanten als Vaude en Osprey biedt hiervoor het nodige comfort.

De kinderdrager is uitgerust met vele handige kenmerken: opbergmogelijkheden, goed gevoerde en verstelbare rugsystemen, bescherming tegen de zon en de regen. Bij ons in de shop vind je een ruim assortiment aan kinderdragers voor outdooractiviteiten.

Groeit mee met je kind dankzij de goede verstelmogelijkheden

Kleine kinderen groeien vaak sneller dan we zouden willen. Bovendien moet het draagsysteem voor beide ouders passen. Bij moderne draagsystemen kun je de lengte van de rug aanpassen en zijn er nog meer verstelmogelijkheden voor een perfecte pasvorm. Zo vormen langere wandelingen en grote beklimmingen geen probleem.

Een verstelbare zithoogte zorgt voor de optimale positie van het kind in het draagsysteem. Een optimale afstelling voorkomt een verkeerde zithouding en zorgt ervoor dat de benen van je kind nergens tegenaan schuren.

Talloze extra opbergmogelijkheden

Een uitstapje met kinderen is vaak al een avontuur op zich. Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt moet je aan alles denken. Kinderdragers voor outdooractiviteiten bieden daarom talloze mogelijkheden om luiers, flessen, speelgoed en dergelijke op te bergen.

Afzetbaar voor de pauze tussendoor

Vele modellen zijn voorzien van een doordacht systeem om de kinderdrager tijdens een pauze neer te kunnen zetten. Vergrendelingen en andere mechanismes zorgen ervoor dat de drager stabiel blijft staan.

Optionele bescherming tegen zon en regen

De huid van kinderen is erg gevoelig voor zonlicht en moet daarom extra worden beschermd. Bij enkele kinderdragers is de bescherming tegen regen en zon al geïntegreerd. Deze kan gemakkelijk worden opgeborgen en kan indien nodig meteen worden gebruikt. Andere kinderdragers kunnen worden uitgebreid met een bescherming tegen regen en zon.

Andere uitrusting voor kinderen

Uiteraard moeten kinderen bij een uitstapje ook worden beschermd tegen wind en slechte weersomstandigheden. Goede outdoorkleding voor kinderen zorgt voor een aangenaam lichaamsklimaat en een optimale bescherming tegen weersinvloeden.

In ons assortiment vind je daarnaast ook kinderrugzakken voor grotere kinderen, die goed van pas komen in het dagelijks leven of bij een outdooractiviteit. Hierin kan je alle dingen opbergen die je niet wilt missen tijdens een wandeling met je kind, zoals een verrekijker, kompas of loep!

Kinderdragers in verschillende varianten

Om aan elke vraag te kunnen voldoen, vind je in onze winkel talrijke kinderdragers met verschillende kenmerken en in verschillende kleuren. Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag verder als je vragen hebt over kinderdragers.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.