Kinderdragers - samen met je kinderen de bergen ontdekken

Kinderdragers

Geniet samen met je kinderen van de frisse lucht en de bergen. Met een kinderdrager zijn onvergetelijke uitstappen met kleine kindjes geen enkel probleem meer. Een leuke belevenis voor de hele familie! Een hoogwaardige, goed uitgeruste kinderdrager van fabrikanten als Vaude en Osprey biedt het nodige comfort. Dit is vast en zeker noodzakelijk voor veeleisende activiteiten.

Je zult al snel merken hoe handig de vele kenmerken zijn: opbergmogelijkheden, goed gevoerde en verstelbare rugsystemen, bescherming tegen de zon en de regen. Bij ons in de shop vind je een ruim assortiment aan kinderdragers voor outdooractiviteiten.

Dankzij een goede verstelbaarheid groeit de drager mee

Kleine kindjes groeien vaak sneller dan we zouden willen. Bovendien moet het draagsysteem zowel voor de moeder als voor de vader passen. Bij moderne draagsystemen kun je de lengte van de rug aanpassen en zijn er nog andere instelmogelijkheden voor een perfecte pasvorm. Zo vormen langere wandelingen en grote beklimmingen geen marteling.

De zithoogte kun je verstellen, zodat het kind op de juiste hoogte zit in het draagsysteem. Zo vermijd je dat je kind een verkeerde zitpositie heeft en dat zijn beentjes ergens tegenaan schuren.

Talloze extra opbergmogelijkheden

Een uitstap met je kinderen is al een avontuur op zich. Zodat alles perfect verloopt, moet je aan alles denken. Kinderdragers voor outdooractiviteiten bieden talloze mogelijkheden om luiers, flessen, speelgoed en dergelijke op te bergen.

Afzetbaar - voor de pauze tussendoor

Vele modellen zijn voorzien van een doordacht systeem om de kinderdrager tijdens de pauze neer te zetten. Vergrendelingen en andere mechanismes zorgen ervoor dat de drager stabiel blijft staan.

Optionele bescherming tegen zon en regen

Een kinderhuid is erg gevoelig voor zonlicht en moet daarom extra worden beschermd. Bij enkele kinderdragers is de bescherming tegen regen en zon al geïntegreerd. Deze is gemakkelijk opbergbaar en kan indien nodig meteen worden gebruikt. Andere kinderdragers kunnen worden uitgebreid met een bescherming tegen regen en zon.

Andere uitrusting voor kinderen

Uiteraard moeten de kindjes bij een uitstap ook worden beschermd tegen wind en slechte weersomstandigheden. Zinvolle outdoorkleding voor kinderen zorgt voor een aangenaam lichaamsklimaat en een optimale bescherming tegen weersinvloeden.

Voor de grotere kinderen vind je ook kinderrugzakken voor dagelijks en outdoorgebruik in ons assortiment. Ideaal dus om wat dingen op te bergen die je zeker wilt meenemen voor een wandeling met de kinderen: verrekijker, kompas, loep, noem maar op!

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.