Petzl Merkshop

Petzl - Een legende in de klimsport

Petzl

In de klimsportscene neemt Petzl een bijna legendarische plaats in. Deze goede naam heeft het Franse bedrijf te danken aan zijn heldere focus op functie en betrouwbaarheid. Ook de bergsportscene waardeert dit en talloze atleten van naam en faam klimmen onder de vlag van Petzl. Daartoe behoren echte pioniers zoals Lynn Hill, Alexander Huber of Uli Steck, net zoals de jonge garde a la Dave Graham of Enzo Oddo.

Uitrusting voor klimmers

Het spectrum aan uitrusting voor klimmers is groot. Of het nu zekerapparaten zijn zoals de geliefde grigri, karabiner, klimgordel, helm of klimset, Petzl biedt alles wat het klimmershart begeert. Met dank aan de goede functionaliteit en betrouwbaarheid met rondom zorgeloze garantie, zo blijft de focus waar deze hoort: bij de volgende stap.

Uitrusting voor bergbeklimmers

Naast uitrusting voor sportklimmers richt het assortiment zich vooral op doorgewinterde alpinisten. Hier vinden sporters uit alle disciplines wat ze zoeken. Naast stijgklemmen, karabiner, touwklemmen, katrollen en andere accessoires voor het alpine klimmen vind je er ook de uitrusting voor sneeuw en ijs.

Petzl Charlet producten behoren tot de meest geliefde en taaiste uitrustingsonderdelen op het gebied van ijsklimmen, alpine tochten en mixed-tours. Hieronder vallen de beproefde Petzl Charlet ijsklimgereedschappen en stijgijzers, net zoals ijsschroeven en ijspikkels.

Petzl

De opstap naar de verticale wereld - uitrusting voor klettersteigen

Klettersteigen bieden een goede opstap naar de verticale wereld. Naast de nodige kennis en kunde is een goede uitrusting essentieel. Petzl klettersteigsets bieden veel comfort op het gebied van bediening en veiligheid. Sterke klimgordels en klimhelmen maken het assortiment voor de klettersteig compleet.

Verlichting voor alle bergsportdisciplines

Ook op het gebied van verlichting staat Petzl voor innovatieve technieken, betrouwbaarheid en comfort. Geen wonder, want meer dan 30 jaar geleden was het Petzl, die de eerste hoofdlamp op de mark bracht. Tegenwoordig zijn er hoofdlampen beschikbaar voor elke denkbare toepassing. Van lichtgewicht modellen via lampen voor dagelijks gebruik tot hoofdlampen voor activiteiten waarbij licht een wezenlijke factor is voor de veiligheid.

Expertise, betrouwbaarheid en compromisloos functioneren; Petzl uitrusting is niet meer weg te denken uit de bergsport.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.