Outdoor spullen & kampeerartikelen

Outdoor uitrusting – alles voor onderweg

We krijgen er nooit genoeg van – sprake is er van outdoor uitrustingen. De tijden zijn allang voorbij dat lange en harde tours altijd weinig comfortabel waren. Vele kleine hulpjes zoals een kookstel, hoofdlamp of waterfilter zijn allang niet meer uit de outdoor weg te denken. Echte outdoor uitrusting maakt het buitenleven aangenaam, is licht, robuust en zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om je te concentreren op wat er om je heen gebeurt.

Alles voor de outdoorkeuken

Een hongerige tourpartner is meestal een slechte tourpartner. En dat terwijl het allang niet meer nodig is een slechte campingkeuken te hebben. Moderne kookstellen hebben een hoog rendement en kunnen op verschillende brandstoffen werken. Dat bespaart ruimte en gewicht.

Ook zijn er voor pannen en keukengerei in de moderne outdooruitrusting slimme, lichte en ruimtebesparende oplossingen die van modern materiaal zoals aluminium en titanium gemaakt zijn.

Ben je meerdere dagen ver van de bewoonde wereld op reis, dan kun je lekkere maaltijden van fabrikanten zoals Travellunch nemen, die van soep tot hoofdgerecht en dessert alles hebben.

Outdoor uitrusting voor filtering en transport van water

Drinkwater is een van de kritische factoren bij een tour. Het meebrengen van een voorraad gedurende meerdere dagen is lastig en daarom kom je haast niet om een systeem voor waterfiltering heen. Of het nu chemische of mechanische waterfiltering is, in ons assortiment bevinden zich vele moderne oplossingen van fabrikanten zoals Katadyn, MSR of Steripen.

Verlichting, navigatie, horloges en gereedschap

Ook verlichting, zoals hoofdlampen of led-lantaarns zijn uit de outdoor uitrusting niet meer weg te denken. Zo kun je 's nachts je kamp al opbreken om op de top van de berg van de zonsopgang te genieten, of 's avonds in het donker koken.

Net als navigatie, messen, horloges en gereedschap vormen ze een vast onderdeel van ons assortiment.

Meer outdoor uitrusting voor onderweg

Alles wat op de bagagelijst voor de rugzak staat, bevindt zich in ons assortiment. Behalve de eerdergenoemde artikelen horen hier ook trekkingstokken, slaapzakken en tenten bij.

Maar bij je outdoor-uitrusting mag de kleding ook niet ontbreken. Daaronder valt sportondergoed net als moderne regenjacks.

Met een moderne outdoor-uitrusting ben je voor iedere situatie gewapend en draag je geen overtollig gewicht mee. Zo blijft je rugzak aangenaam om te dragen en staat niets een prettige tour meer in de weg.

€ 5 onmiddellijk
Voor je volgende bestelling
Nee, dank u.