Gaslampen - En er was licht!

Gaslampen

Gaslampen beschikken over een hoge lichtsterkte. Ze zijn uitstekend geschikt om het kooktoestel in de openlucht voldoende te verlichten of om een grote groep outdoorvrienden licht te bieden bij het kaarten.

Moderne gaslampen hebben een goede lichtopbrengst en branden vaak meer dan 30 uur met slechts één gasvulling. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige gaslampen van fabrikanten als Primus, Edelrid en Snow Peak.

Een kwestie van licht

Tegenwoordig worden ledlampen en hoofdlampen vaker gebruikt, maar ook gaslampen hebben zeker hun voordelen. Als er bijvoorbeeld een grote oppervlakte op de camping verlicht moet worden, zitten ledlantaarns al snel aan hun grenzen. De lichtsterkte van een gaslamp is gemakkelijk doseerbaar en het licht is prettiger dan het felle ledlicht. In combinatie met het aangename, zachte geruis van de gaslantaarn ontstaat zo een prachtige kampsfeer.

Om ergens neer te zetten en om op te hangen

Alle gaslampen kunnen met een ketting of iets dergelijks worden opgehangen. Door de lamp hoog genoeg te hangen, wordt een groot gebied verlicht en heb je minder last van muggen.

Beschikbare gascartridges

Er moet altijd genoeg brandstof zijn, zodat je niet plotseling in het donker zit. In ons assortiment vind je geschikte schroefcartridges in talloze maten.

Neem altijd een extra gloeikousje mee

Omdat moderne lampen zo weinig wegen, kun je deze gemakkelijk in je bagage meenemen. Maar ondanks transportbox en bescherming heeft ook de beste lamp af en toe onderhoud nodig. Meestal is het het gloeikousje dat moet worden vervangen. Daarom raden we je aan eentje extra mee te nemen.

Piëzo-ontsteking om de gaslamp gemakkelijk aan te steken

Veel modellen zijn uitgerust met een piëzo-ontsteking, zodat je ze gemakkelijk kunt aansteken. Draai gewoon het gas open, steek het vuur aan, en klaar. Bovendien loop je met een piëzo-ontsteking minder risico om het gloeikousje te beschadigen.

De gaslamp voor echte bivakromantiek

Toen de ledlamp kwam, verdween de goede oude gloeilamp. Echt mooi licht 's avonds is sindsdien zeldzaam geworden. Vaak is het niet zomaar mogelijk om een kampvuur te maken en is kaarslicht nauwelijks voldoende.

Een geruisloze gaslamp zorgt voor een geweldige sfeer bij het kamperen in de openlucht en laat vele voorstanders van moderne lichtsystemen versteld staan.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.