Gaslampen - Het wordt licht!

Gaslampen

Gaslampen beschikken over een hoge lichtkracht. Ze zijn uitstekend geschikt om het kooktoestel voldoende te verlichten in de openlucht of om een grote groep outdoorvrienden licht te bieden bij het kaarten.

Moderne gaslampen hebben een goede lichtopbrengst en branden vaak meer dan 30 uur met slechts één gasvulling. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige gaslampen van fabrikanten als Primus, Edelrid en Snow Peak.

Een kwestie van licht

Tegenwoordig worden LED lampen en hoofdlampen vaker gebruikt dan gaslampen, maar ook zij hebben zeker hun voordelen. Als er bijvoorbeeld een groot gebied in de camping verlicht moet worden, dan zijn led-lantarens al snel ongewenst. De lichtsterkte van de gaslamp is gemakkelijk te verstellen en het licht is prettiger dan het felle ledlicht. In combinatie met het aangename, zachte geruis van de gaslantaarn wordt er een prachtige sfeer tevoorschijn getoverd.

Om ergens neer te zetten of op te hangen

Alle gaslampen kunnen met een ketting of iets dergelijks worden opgehangen. Door de lamp hoog genoeg te hangen, wordt een groot gebied verlicht en heeft men minder last van muggen.

Beschikbare gascartridges

Er moet altijd genoeg brandstof zijn, zodat je niet plotseling in het donker zit. In ons assortiment vind je de passende schroefcartouches in talloze maten.

Neem altijd een extra gloeikousje mee

Omdat moderne lampen zo weinig wegen, kun je deze gemakkelijk opbergen. Maar ondanks de transportbox en de bescherming heeft ook de beste lamp onderhoud nodig. Meestal moet het gloeikousje worden vervangen. Daarom raden we je aan eentje extra mee te nemen.

Piëzo-ontsteking om de gaslamp gemakkelijk aan te steken

Vele modellen zijn uitgerust met een piëzo-ontsteking, zodat je ze gemakkelijk kunt aansteken. Draai gewoon het gas open, steek het vuur aan, en klaar. Bovendien loop je met een piëzo-ontsteking minder risico om het gloeikousje te beschadigen.

De gaslamp voor echte bivakromantiek

Toen de ledlamp kwam, verdween de goede oude gloeilamp. Een mooi verlichte avond kennen we sindsdien niet meer. Vaak is het niet mogelijk om een kampvuur te maken en is kaarslicht nauwelijks voldoende.

Een geruisloze gaslamp zorgt voor een geweldige sfeer bij het kamperen in de openlucht en laat vele voorstanders van moderne lichtsystemen versteld staan.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.