Dynafit Merkshop

Functionele kleding voor outdooractiviteiten, getest door experts

Dynafit

Bij Dynafit is alles begonnen met de productie van skischoenen. In 2005 werd het assortiment uitgebreid met functionele kleding. De kleding wordt meteen getest door het Dynafit-team, dat wereldwijd bergtoppen beklimt of de Alpen doorkruist en daarbij met ski's, op de fiets of te voet op pad is.

Dynafit staat voor prestaties en succes

Dynafit: voor fans van skitochten is dit bijna een synoniem voor kwalitatief hoogwaardige bindingen. Dat is geen wonder, want de Dynafit-bindingen overtuigen door hun minimale gewicht en hun compromisloze prestaties. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf marktleider op het gebied van uitrusting voor skitochten. En dat is volkomen terecht! Jarenlang konden talrijke olympische kampioenen en wereldkampioenen hun successen beleven met de bindingen van Dynafit. Ook het bedrijf zelf blijft zich vanaf het eerste uur ontwikkelen. Naast talrijke innovaties op de markt van de skischoenen en bindingen, gaat het bedrijf sinds de uitbreiding van het assortiment door zijn dak.

Wat heeft Dynafit dus nog meer te bieden naast professionele skischoenen en bindingen? Het antwoord op deze vraag is simpel: heel veel! Of het nu gaat om een warme donsjas, een sportshirt of een isolerende muts, wie wil kan van top tot teen uitgerust zijn met het symbool van de bekende sneeuwluipaard. Een kijkje nemen is dus de moeite waard!

Dynafit

Van functionele kleding tot rugzak: alles van Dynafit

Maar laten we beginnen bij het begin! Dat de uitdrukking 'schoenmaker, blijf bij je leest' zijn beste tijd heeft gehad, bewijst het bedrijf Dynafit met het tegendeel. Toch wil dit niet zeggen dat er geen aandacht meer wordt besteed aan de oude deugden. Dynafit is nog altijd toonaangevend als het om uitrusting voor alpine tochten en wintersport gaat. Of het nu gaat om bindingen, comfortabele en hoogwaardige toerskischoenen, skistokken of andere wintersportuitrusting of accessoires, kwaliteit is hier het allerbelangrijkste.

Ook op het gebied van outdoorkleding heeft Dynafit heel wat te bieden. Warme donsjassen zorgen met hun uitstekende isolerende eigenschappen voor warmte en dat ook bij de laagste temperaturen. Daarnaast bevat het assortiment onder andere lichte maar niet minder hoogwaardige synthetisch gevoerde jassen, waterdichte hardshelljassen en fleecevesten. Om koude oren te voorkomen zijn er warme mutsen, die je ook als cool accessoire kunt dragen. Koude handen worden weer warm in de handschoenen van Dynafit. Deze zijn natuurlijk verkrijgbaar voor alle denkbare temperaturen en activiteiten. Maar ook dat is nog lang niet alles. Bij Dynafit vind je alles wat je hart begeert: hardloopshirts, skibroeken, praktische shorts, fleecetruien ...

Het bedrijf is ook actief op het gebied van rugzakken. En met succes! Praktische tourrugzakken bieden veel plaats voor alles wat je nodig hebt op een tocht. Slimme details, zoals helmhouders, extra vakken voor de lawine-uitrusting en praktisch geplaatste skihouders, laten zien dat hier professionals aan het werk zijn.
Ook extra uitrusting voor outdoor- en wintersporters maakt deel uit van het assortiment. Isolerende drinkfleshouders, skitassen, harschijzers of wax: hier valt niets te klagen.

Als je bij het zien van de sneeuwluipaard van Dynafit alleen maar aan bindingen denkt, zit je er weliswaar niet volledig naast, maar kijk je het beste toch nog eens goed wat het bedrijf verder nog allemaal te bieden heeft!

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.