Winterbroeken - optimale beenbekleding in de sneeuw

Winterbroeken

Winterbroeken voor dames en heren hebben enkele opgaven te vervullen: Een winterbroek moet je beschermen tegen wind, regen, sneeuw en kou. Het doel is dat een goede winterbroek gecombineerd met een goede winterjas altijd zorgt voor een optimaal lichaamsklimaat tijdens de wintersport. Winterbroeken worden daarom gebruikt voor wintersporten als winterwandelen, sneeuwschoenwandelen of rodelen maar ook gewoon voor een uitbundig sneeuwballengevecht. Zelfs in het dagelijkse leven en tijdens het werk sla je met juist gecombineerde winterkleding een goed figuur.

Met de juiste winterbroek naar het volgende winterse avontuur

De allround modellen onder de winterbroeken voor dames en heren kunnen zonder meer ook worden gedragen in het dagelijkse leven, in de stad, tijdens het winkelen, in de school, op kantoor of tijdens korte winterwandelingen door de sneeuw. Met de juiste winterbroek en winterjas kun je tenslotte onder alle weersomstandigheden wandelen en prachtige winterse avonturen beleven. Bij zweetdrijvende outdoor activiteiten en bij slechte weersomstandigheden is het vervolgens belangrijk om volgens het laagjesprincipe te werk te gaan. Zo wordt de functionaliteit van de winterbroek het beste benut en staat niets een onvergetelijke winterse ervaring in de natuur meer in de weg.

Functioneel wonder winterbroek

Technische hoogwaardige winterbroeken voor dames en heren bezitten verschillende, met elkaar samenwerkende en strategisch geplaatste functionele materialen die tijdens outdoor- en bergsportactiviteiten zelfs bij weer en wind hun doel vervullen, namelijk het lichaam warm houden en beschermen tegen vocht. Model, verdeling van het materiaal en pasvorm spelen hierbij een belangrijke rol. Volledig elastische materialen in combinatie met stretch inzetstukken op de juiste plekken van het lichaam zorgen voor veel draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid. Een kwalitatief hoogwaardige winterbroek zorgt altijd en onder alle weersomstandigheden voor de juiste lichaamstemperatuur. Niet te warm en niet te koud. Het design van een winterbroek is zo gemaakt dat de winterbroek ook in het dagelijkse leven kan worden gedragen en voldoet zo ook aan andere modieuze eisen. Technische winterbroeken zijn bovendien hoogwaardig afgewerkt en houden in de winter stand, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden.

Het gaat er allemaal om waar de winterbroek voor gebruikt wordt

Goede winterbroeken en winterjassen beschermen het lichaam tijdens outdoor en bergsportactiviteiten tegen kou en wind alsmede sneeuw en regen. De moderne functionele materialen van winterbroeken zijn waterdicht, winddicht en zeer ademend. Het outfit varieert afhankelijk van het gebruiksdoel: hoog functionele tourbroeken zijn robuust, licht, absoluut wind- en waterdicht, zeer ademend en voorzien van handige ventilatieopeningen met ritssluiting en slimme zakken. Ze zorgen tijden tours en bergbeklimmen voor bescherming en optimaal comfort. De allround modellen onder de winterbroeken en winterjassen kunnen echter ook het juiste outfit vormen voor de meeste outdoor activiteiten. Materialen zoals licht, elastisch softshell, windafstotende fleece stoffen, ultrawarme voeringen, water- en winddichte membranen, laminaten en lichte coatings van een winterbroek voorkomen het binnendringen van wind, sneeuw en water. Zo blijft het lichaam tijdens de wintersport aangenaam warm en droog. Te koud of te nat? Met de juiste winterbroek gebeurt dat niet meer.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling