Comfortabele yogabroeken en leggings met comfortabele bewegingsvrijheid

Yogabroeken

Uiteraard moet een yoga legging ook mooi zijn en goed passen bij de yoga outfit. De belangrijkste aspecten van een goede yoga tight zijn echter de functionele aspecten, zoals beweeglijkheid, rekbaarheid, ademend vermogen en duurzaamheid. Yoga leggings hebben een nauwsluitende pasvorm en zijn gemaakt van elastische materialen. Met een hoge tailleband, vlakke naden en een ergonomisch naadontwerp kan deze sportieve yogabroek alle asana's, hoe uitdagend ook, probleemloos aan.

Yoga leggings van Mandala of Hey Honey zijn er in talloze kleurvariaties en met verschillende motiefjes. Van klassiek zwart tot subtiele pasteltinten, monochrome yogabroeken en grafische prints, voor elke yogi en yogini is er de perfecte yoga legging.

Yoga tights met het gevoel voor het wezenlijke

Naast het yogashirt en de yogamat is de yoga legging het belangrijkste bestanddeel van elke yoga uitrusting. Yogabeginners dragen vaak gewone leggings, sportbroeken en trainingsbroeken bij hun eerste yoga oefeningen.

Veel broeken die niet expliciet als yogabroek zijn gemaakt, zijn echter niet optimaal geschikt voor een sportieve yogabeoefening. Storende zakken en ritsen, schurende naden en een slechte pasvorm bederven het plezier van yoga. Een goede yoga legging daarentegen voldoet perfect aan de eisen van een regelmatige yogabeoefening en biedt een fantastisch draaggevoel, een goede duurzaamheid en een aangenaam ademend vermogen.

Yoga pants in verschillende lengtes

Afhankelijk van de stijl, het design en de temperatuur, zijn yoga leggings korter of langer uitgesneden. Van capri pants tot 7/8 snit en lange pijpen, fabrikanten van yogabroeken bieden elke gewenste beenlengte. Behalve yoga leggings, dragen sommige yogi's ook wijde oosterse broeken.

Nauwsluitende yoga leggings zijn geschikt voor verschillende soorten yoga, zoals Hatha yoga, Yin yoga of Ashtanga yoga. Of het nu gaat om meditatie, ontspannende oefeningen of sportieve asana's - de perfecte yoga pants zorgen voor de juiste flow en een goed lichaamsgevoel voor de danser, het kind, de krijger, de boom, de zonnegroet of de neerwaartse hond.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.