Koker ('Burrito'), ton, box - toilettassen voor elk wat wils

Toilettassen

Met een toilettas is de bagage op orde bij camping, trekking, wandelen en tijdens de vakantie! Wanneer je alles wat outdoor nodig is voor je persoonlijk hygiëne in een waszak opbergt, verdwijnt het niet tussen de uitrusting.
Eagle Creek, Lowe Alpine, Vaude, Sea to Summit - alle bekende fabrikanten hebben een toilettas voor outdoor-activiteiten in hun assortiment. Toilettassen zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting voor een of meerdere nachten in de vrije natuur. Het volume is aangepast aan het gebruiksdoel. Bij meerdaagse en meerweekse vakanties is genoeg plaats voor de complete reisapotheek. Voor korte trips en stedenreizen zijn er mooie, representatieve toiletbags en make-up tassen.

Orde en praktische details zijn belangrijk

Veel modellen hebben een meshvak voor tandenpoetsspullen en zijn in meerdere praktische insteekvakken onderverdeeld. Hierin kunnen zeep, crèmes, medicijnen en alle andere toiletspullen overzichtelijk worden bewaard en zijn ze snel bij de hand. Voor het wisselen van de contactlenzen en voor een geslaagde outdoor-scheerbeurt is een kleine spiegel voor onderweg erg praktisch. Zo heb je altijd een verzorgd uiterlijk wanneer je je weer in de bewoonde wereld bevindt.
Een kleine haak om de waszak aan op te hangen is ook altijd nuttig. Want ongeacht of het nu om een Spartaanse ultralight variant voor alleen het hoogst benodigde, of een enorme toilettas gaat - zo blijft alles bereikbaar bij het tandenpoetsen. Outdoor is in geval van nood een tak voldoende, op de camping of bij backpacking een toiletspiegel.

Een begeleider voor avontuurlijke reizen

Wat het materiaal en het design betreft, is er voor elk wat wils en voor elke activiteit een passende oplossing. Voor wie op zoek is naar stevig, waterbestendig materiaal met een goede afwerking, is de toilettas een reisgenoot voor vele mooie vakanties! In de grotere varianten passen douchegels en verzorgende producten in standaardformaat, daarom hoeven geen dure mini-tubes te worden gekocht.
In de wildernis of op een stedentrip en bij een business-trip - een overzichtelijke toilettas is verplichte kost voor nachten buitenshuis!

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.