Altijd de beste bescherming tegen wind en weer met de outdoor mantel.

Outdoor mantel

Wanneer het in de lente nog erg fris is, in de herfst steeds kouder wordt of wanneer de winter zijn ijzige wind door het land jaagt, dan is een outdoor mantel precies wat u nodig heeft! Voor gelijk welk seizoen, klimaat of doel is er wel een passende outdoor parka beschikbaar. Want hoe luidt het gezegde weer? Er bestaat geen slecht weer, alleen de verkeerde kleding.

Wat maakt de outdoor mantel tot een goede jas?

Een outdoor mantel beschermt in tegenstelling tot een normale jas zowel het boven- als onderlichaam. Daarom moet een outdoormantel winddicht of tenminste windbestendig zijn. Zo bent u immuun voor elke windvlaag tijdens de herfstwandeling. Zoals bij veel andere outdoor materiaal is het ademend vermogen erg belangrijk. Het vochttransport moet optimaal functioneren en verzekeren dat u niet onnodig veel begint te zweten. Tegelijk moet de outdoormantel ook tegen vochtigheid van buitenaf beschermd zijn en tenslotte moet de outdoormantel ook in werkelijk slecht weer nog goede diensten bewijzen.

Welke verschillende outdoor mantels zijn er?

Regenmantels, donsmantels, wollen mantels, dames mantels, het aanbod is groot. Maar wanneer men weet waarvoor elke outdoor mantels precies gemaakt is, maakt dat de keuze een beetje gemakkelijker. Met de juiste outdoor mantel kunt u het vervelende weer aan!

In het tussenseizoen, wanneer de zomer met tegenzin plaats maakt voor de herfst die ondertussen bijna voor de deur staat, is het weer perfect voor een wollen mantel. Ideaal voor wandelingen door gouden herfstlandschappen biedt deze outdoor parka naast een bijzonder hoog draagcomfort ook nog veel warmte. Zo kan ook een koel briesje een wandeling niet verpesten.

Wanneer het buiten stormt en waait is de softshelljas de juiste kandidaat. Deze outdoormantel is niet enkel erg winddicht, maar ook nog ademend. Het lichaam zweet niet en de koude wind dringt niet door de mantel heen. Ook tegen lichte regenbuien is deze outdoor parka het beste gewapend.

Bij vochtiger weer kiest u best voor een regenjas. Door een bijzonder watervast membraan parelt de regen eenvoudig van de jas af en blijft men zo droog en warm. Dus wanneer er donkere regenwolken opsteken, heeft u met deze outdoormantel geen reden tot fronsen.

Als de winter eindelijk voor de deur staat, zorgt de winterjas voor warmte. Door middel van moderne voering biedt deze winter parka bijzonder veel warmte en wordt zo uw beste vriend tijdens een knusse winterwandeling of tijdens het slenteren op de kerstmarkt.

Wanneer het echt vriest, bent u beter af met een comfortabele donsmantel. Een dikke donsvoering is niet alleen erg zacht en comfortabel, maar isoleert in het algemeen het beste. Met deze outdoor mantel kunt u zelfs de koudste temperaturen overwinnen en geraakt u zonder problemen en vooral goed warm door de winter heen.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.