Een aangenaam voetklimaat met merino sokken

Merinosokken

Een lange wandeltocht geeft plezier, maar vergt het een en ander van je voeten. Met hoogwaardige en comfortabele merinosokken blijven je voeten in optimale conditie en zonder blaren. Daarbij profiteren merinosokken van de uitstekende eigenschappen van de merinowol en zorgen zo voor een heerlijk voetklimaat. Wie zijn voeten goed wil verwennen, moet sokken van merinowol dragen. Zo wordt ook de langste voetmars nooit een kwelling!

Wat maakt merino wol sokken zo bijzonder?

De wol van de merinoschaap is een echte 'wondervezel' en juist daarom zijn sokken van merinowol zo bijzonder. Ten eerste: merino sokken hebben een geweldige, isolerende kracht! Zo blijven de voeten ook bij lage temperaturen altijd heerlijk warm. Merino sokken zijn dankzij hun fijne vezels zeer zacht. Dat verhindert dat merinosokken aan de voeten gaan schuren waardoor de vorming van blaren wordt voorkomen. Door hun natuurlijke ademend vermogen zorgen sokken van merinowol bovendien voor een optimale vochtregulatie en een uitstekend voetklimaat. Een zeer belangrijke eigenschap van merinosokken is bovendien dat ze geen onaangename geuren opnemen. Daardoor ontstaat zelfs na lange en inspannende tours geen onaangename voetgeur.

Smartwool of Icebreaker sokken, wie kiest voor sokken van merinowol, schept de beste voorwaarden voor zijn voeten om ook de meest inspannende tour zonder problemen te lijf te gaan!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.