Black Weekend
SAVE THE DATE

Bergfreunde
Black Friday

BLACK FRIDAY 2024 BIJ DE BERGVRIENDEN

Zorg dat je erbij bent als we Black Week 2024 groots vieren. Zoals elk jaar krijg je ook dit jaar weer de kans om te profiteren van geweldige kortingen en unieke koopjes voor jouw volgende outdooravontuur.
De volgende Black Friday vindt plaats op:
29 november 2024

KAN JE NIET ZO LANG WACHTEN?

Gelukkig vind je in onze outlet het hele jaar door de beste aanbiedingen van onze populairste merken en categorieën.
herenoutlet
damesoutlet
kledingoutlet
outdoormerken

Black Weekend Q & A

WAT IS BLACK FRIDAY?

Black Friday is ontstaan in de VS. Traditioneel vindt Black Friday altijd plaats op de vrijdag na de Amerikaanse Thanksgiving. Oorspronkelijk was deze dag alleen bedoeld voor offline detailhandelaren, maar inmiddels is Black Friday ook in de online handel niet weg te denken. Dat laatste geldt trouwens ook voor Cyber Monday, een dag die voor de online handel werd bedacht. Tijdens Black November vinden er verschillende actiedagen plaats met de beste prijzen en geweldigste aanbiedingen. Mis geen enkel koopje en zorg dat je erbij bent!


WAT IS CYBER MONDAY?

Als reactie op de vaste Black Friday kwam de online wereld met een vergelijkbaar concept. Een aantal online handelaren bundelden de krachten en zo werd Cyber Monday, een dag met ook heel veel deals, in het leven geroepen. Inmiddels vieren veel offline en online handelaren zowel Black Friday als Cyber Monday. En natuurlijk willen wij bij Bergfreunde je de mooie outdoordeals niet onthouden. Daarom kan je bij ons ook op Cyber Monday profiteren van enorme kortingen.


WANNEER IS HET BLACK FRIDAY EN WAT GEBEURT ER NOG MEER IN NOVEMBER?

Gedurende de hele actieperiode kan je rekenen op vele outdoordeals en jezelf verwennen met nieuwe topproducten. Bij Bergfreunde noemen we deze aanbiedingen in november de Black Outdoor Days. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht over welke aanbiedingen en koopjes er op je wachten.


De belangrijkste data voor de Black Outdoor Days 2024 bij de bergvrienden:


Black Week 2024 25 november - 01 december 2024
Black Friday 2024 29 november 2024
Black Weekend 2024 29 november - 01 december 2024
Cyber Monday 2024 02 december 2024

WAT KAN IK OP BLACK FRIDAY BIJ DE BERGVRIENDEN VERWACHTEN?

Niets is leuker dan je alvast te kunnen verheugen op wat komen gaat. Mis geen enkele Black-Friday-aanbieding meer met onze nieuwsbrief en profiteer van lage prijzen en de beste deals. In de outlet van onze shop krijg je zelfs het hele jaar door een voorproefje van onze sale. We bieden gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 50 en onze behulpzame klantenservice staat je graag bij met persoonlijk advies.


HOE KAN IK MEER TE WETEN KOMEN OVER BLACK FRIDAY BIJ BERGFREUNDE?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je de beste outdoordeals op Black Friday direct in je mailbox ontvangt. Hier informeren we je over de beste outdoorkoopjes bij Bergfreunde voor het skiënwandelen en klimmen van topmerken zoals Ortovox, Icebreaker en Fjällräven. Wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt, ontvang je bovendien een kortingscode van €5 die je direct bij je bestelling kunt gebruiken! Blijf ook na de Black Week op de hoogte van alle kortingsacties en ontvang exclusieve tips van experts en nieuws over de allernieuwste producten.


Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van alle aankomende acties voor jouw nieuwe outdooravontuur!
Newsletter Anmeldung
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.