La Sportiva Merkshop

In de moeilijkste routes thuis: La Sportiva klimschoenen

La Sportiva

Dat het bedrijf schoenen van wereldklasse maakt, bewijst de lijst met giganten, die La Sportiva op de moeilijkste routes en wedstrijden ter wereld vertrouwen, duidelijk: o.a. Adam Ondra, Paxti Usobiaga en Lynn Hill.

Het unieke design staat voor een precieze pasvorm zonder aan het comfort af te doen. Ook als klimschoenen op het eerste gezicht allemaal hetzelfde lijken, toch zijn de details verschillend, zoals de vorm van de rand, de teenruimte en voorspanning, afhankelijk van het gebruik. Het assortiment van La Sportiva strekt zich uit over alle gebieden van de klimsport. Van een allround talent, via het comfortabele model voor alpien klimmen tot agressief gevormde modellen voor steil terrein, is er zo voor iedere passie een passende schoen.

Eersteklas schoenen voor de bergen uit Italië

Niet alleen in de klimsport schrijven de schoenen van de Italiaanse fabrikant geschiedenis. Berglaarzen en schoenen zijn bij spectaculaire eerste beklimming en expedities vaak de eerste keuze van profi-bergbeklimmers zoals Beat Kammerlander of David Lama.

Het gebruik van speciale materialen zoals GORE-TEX, technische details en betrouwbaarheid bepalen bij bergschoenen voor veeleisende projecten het ontwerp. Ook hier bestrijkt het assortiment van La Sportiva alle denkbare gebieden - van de lichte wandelschoen, de voor stijgijzers geschikte bergschoenen tot de hightech berglaars.

La Sportiva trailrunningschoenen - grip op iedere ondergrond

La Sportiva

Nog een stokpaardje van de Italianen zijn schoenen voor trailrunning. Moderne zolen zorgen voor een optimale grip, bieden een optimale ondersteuning voor de voet en een zeer goede schokdemping. Dankzij de stevige buitenmaterialen kunnen de schoenen op het terrein heel wat hebben en zijn voor lopers bij alle weertypes verkrijgbaar met GORE-TEX membraan en geïntegreerde beenkappen. Altijd prima uitgerust voor snel lopen op zwaar terrein.

Sportkleding ontworpen voor de hoogste eisen

Ook op het gebied van sportkleding heeft La Sportiva een naam gemaakt. Het onverwisselbare Italiaanse design gecombineerd met compromisloze functionaliteit voor alpiene ondernemingen is nauwelijks te toppen!

Zowel bovenkleding zoals hardshell, fleece, softshell of bodywarmers, als broeken vallen op door de keuze van hoogwaardige, functionele materialen, zoals Primaloft, Polartec of GORE-TEX.

Kwaliteit en performance spreken voor zich

Veel klim- en bergschoenen van La Sportiva zijn zo geliefd, dat ze nauwelijks nog verkrijgbaar zijn. De reden hiervoor is vooral het prima samenspel van kwaliteit, comfort en functionaliteit. Een onderscheiding die voor La Sportiva minstens zoveel telt als de talrijke prijzen, die het bedrijf voor al zijn uitstekende producten en innovaties jaar voor jaar gekregen heeft.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.