Kinderrugzakken voor kleuters en jongeren

Kinderrugzakken

Al op kleuterleeftijd kunnen kleine kinderen hun eerste eigen rugzak dragen. Een kleuterrugzak biedt ongeveer drie tot vijf liter opbergruimte en is uitgerust met gemakkelijk te gebruiken ritssluitingen. Vrolijke kleuren en leuke prints met kindvriendelijke motieven en gevoerde schouderbanden zijn perfect om een jas, drinken en speelgoed op te bergen.

De rugzakken groeien met de kinderen mee. Naast speciale schoolrugzakken met praktische opbergmogelijkheden bieden fabrikanten van rugtassen zoals Deuter, Osprey of Burton voor grotere kinderen en tieners ook dagrugzakken voor wandelingen, vrije tijd en sport, en ook trekkingrugzakken voor kinderen.

Kinderrugzakken voor meisjes en jongens

Anders dan bij rugzakken voor dames en heren verschillen de kinderrugzakken niet in ruglengte en vorm van de draagbanden. Er zijn echter wel verschillen wat betreft kleuren en designs.

Terwijl een kinderrugzak voor jongens soms eerder bedrukt en versierd is met typische motieven voor jongens, is er als tegenpool ook de kinderrugzak voor meisjes met klassieke motieven voor meisjes. De meeste kinderrugzakken zijn echter neutraal ontworpen en kunnen zowel door meisjes als jongens worden gedragen.

Robuuste kinderrugzakken met handige details

Rugzakken voor kinderen moeten stevig, onderhoudsvriendelijk en functioneel zijn. Robuuste materialen en een solide afwerking zijn bij kinderrugzakken van bekende outdoormerken gegarandeerd. Dit maakt de rugzakken perfect voor het dagelijkse en kindvriendelijke gebruik.

Naast draagriemen, zijvakken van mesh en bevestigingsriemen rusten veel fabrikanten hun rugzakken voor jongens en meisjes uit met goed zichtbare reflectoren, zodat kinderen gemakkelijk kunnen worden herkend in het wegverkeer. Grappige accessoires, zoals kleine knuffels, loepen of extra vakken maken kinderen nog blijer.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.