Hangmatten: ongelooflijk comfortabel en gemaakt voor een goed gevoel

Hangmatten

Hangmatten vind je in vele mooie designs en met verschillende constructies. Van de traditionele, kleurrijke hangmatten van doek tot de lichte hangmat om mee op reis te nemen. Voor iedere smaak en ieder gebruiksdoel is er wel wat wils! Met een hangstoel maak je van de leeshoek in de woonkamer een gezellige plek - de kids maak je blij met een kinderhangmat.
Een lichte, kleine opbergbare hangmat van Exped past in elke klimrugzak. Zo ben je tijdens de middagpauze na het boulderen en klimmen altijd zeker van een gezellig plekje in de schaduw. Neem een klein kussen mee van thuis of een handig reiskussen en je half uurtje ontspanning kan niet meer stuk. Op een camping is het niet zo moeilijk om een hangmat tussen twee bomen te bevestigen. Op hete dagen hoef je tijdens de siësta zelfs niet meer te denken aan bescherming tegen de zon.

De verschillende constructies van hangmatten

  • Hangmatten van doek: de traditionele variant zonder dwarsstangen aan de uiteinden. Wie al eens naar Latijns-Amerika of naar de Amazone is geweest, zal deze modellen vast en zeker al gezien hebben. Ze zijn erg comfortabel en je slaapt op een aangename hanghoogte van de grond. De ligpositie is dwars en de rug is recht. In welke richting je ook ligt, de hangmat omsluit het lichaam - gewoon super comfortabel!
  • Stokhangmatten: hun spreidstok zorgt ervoor dat het ligvlak gespannen staat en dat je gemakkelijk kunt gaan liggen. Je ligt in het midden en hoe breder de stok, hoe stabieler de ligpositie. Omdat de hangmatten met stokken steeds gespannen zijn, kunnen ze lager hangen dan de hangmatten met doek.
  • Nethangmatten: zoals de naam al doet vermoeden, bestaan deze hangmatten uit een geknoopt net. Het net past zich perfect aan de lichaamsvorm aan zonder te plooien. Super comfortabel! Bovendien kan de lucht van onderaf circuleren. Nethangmatten zijn dus uitstekend geschikt voor hete zomerdagen. Ze zijn eveneens erg stabiel en worden vaak gebruikt als tweepersoons hangmat.

Handige uitbreidingen voor thuis

Een mooie hangmat kun je uiteraard ook thuis in een tuinhuisje of op het balkon gebruiken. Je eigen favoriete plekje om te lezen en te luieren is eenvoudig en snel opgehangen en afgehaald. Wat zou je vinden van een mooie hangstoel? Een bijbehorend frame zorgt ervoor dat je geen gaten in de wand hoeft te boren om de hangmat te bevestigen.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.