Bolderkarren voor kind, familie en vrije tijd

Bolderkarren

Als veelzijdig vervoermiddel is de bolderkar al generaties lang populair. Al lang voordat de stoommachine werd uitgevonden, was het mogelijk om met een handkar of bolderwagen allerlei goederen en materieel te vervoeren. Dankzij de beweegbare dissel is het manoeuvreren van een bolderkar zeer gemakkelijk en is het mogelijk om gelijktijdig te trekken en te sturen.

De eerste handkarren hadden wielen van hout, maar moderne bolderkarren zijn voorzien van rubberwielen of kunststofwielen. De banden zijn soms opblaasbaar, zodat de luchtdruk naar wens kan worden aangepast. Andere handkarren zijn uitgerust met massieve rubberen wielen of harde kunststofwielen. Opblaasbare banden zijn ideaal voor oneffen vloeren. Brede banden zorgen voor een breed contactoppervlak op zand en zachte ondergrond.

Opvouwbare bolderkarren en bolderkarren met dak voor kinderen

De klassieke houten bolderkar is erg populair bij kinderen en ouders. Ze zijn zeer stabiel, maar minder geschikt om mee te nemen in de auto of de trein. Opvouwbare bolderkarren of inklapbare bolderkarren zijn dan een goed modern alternatief.

Met opvouwbare frames en duurzame stoffen kunnen fabrikanten als Veer of Brunner bijzonder lichte karren produceren die ideaal zijn voor uitstapjes en wandelingen. In de karren is plaats voor een heleboel spullen en ook voor één of twee kinderen die nog niet in staat zijn zulke lange afstanden te lopen. In een bolderkar met een dak zijn ze bovendien goed beschermd tegen zon en regen.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.