Comfortabele veldbedden voor kampeerders

Veel kampeerliefhebbers die graag overnachten in een tent, een voortent van een caravan of onder de sterrenhemel willen niet zonder comfort liggen en slapen. Een veldbed of stretcher is een prima vervanger voor het bed thuis en is in tegenstelling tot een slaapmatje of luchtbed bijzonder comfortabel en zacht om op te liggen.

Dankzij de poten staat het veldbed stevig op de grond en biedt het tegelijk de nodige afstand om nattigheid en kou ver van je af te houden. Afhankelijk van het soort veldbed hebben de poten verschillende lengtes, waardoor ze geschikt zijn voor lage tenten en grote tenten waarin je ook kunt staan.

Lichte veldbedden en stretchers met slaapmatje

Dankzij ultralichte constructies met lichte materialen en korte pootjes zijn lichte stretchers ook zeer geschikt om mee te nemen tijdens fietstochten, kajaktochten of een weekendje vissen. De opvouwbare modellen van Helinox of Therm-a-rest kunnen tot een compacte pakmaat worden gecomprimeerd en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes.

Veldbedden met slaapmatjes zijn bijzonder comfortabel. Een slaapmat is soms al geïntegreerd in het veldbed of kan worden toegevoegd en kan dan vast worden gemaakt. Een veldbed met slaapmat combineert zo dus de voordelen van beide bedsystemen en is zeer zacht, warm en comfortabel. Voor kamperen en reizen bij lage temperaturen zijn isolerende veldbedden de perfecte keuze.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.