Functioneel fietsondergoed voor dames en heren

Direct op het lichaam gedragen vormt functioneel fietsondergoed de baselayer voor racefietsers op de weg, mountainbikers en sportieve toerrijders. Het bestaat uit een fietsonderbroek en een fietsbovenstuk zoals een tank top, fietsshirt of fietsonderhemd.

Fietsondergoed is, in dezelfde mate als sportondergoed en functioneel ondergoed, speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen om een individueel anatomische pasvorm te garanderen en een perfect draaggevoel tijdens het fietsen mogelijk te maken. Een ademend vermogen en stretch zijn daarbij essentieel voor comfortabele fietsonderbroeken en fietsbovenkleding.

Fietsonderbroeken met geÏntegreerd zitkussen

Hoogwaardige fietsbroeken van Endura, Gonso, LÖffler of Maloja zijn uitgerust met speciale schuimvulling die vast met de fietsonderbroek is vernaaid. Dankzij het zachte en deels antimicrobiële kussen zitten fietsers altijd comfortabel in het zadel, want het kussen vangt een groot deel van de schokken, stoten en trillingen op die op de fietser inwerken. Zo voorkomen fietsonderbroeken pijn, pijnlijke plekken en vroegtijdige vermoeidheidsverschijnselen bij het fietsen op een racefiets of mountainbike.

Onderbroeken voor fietssters en fietsers hebben een nauwsluitende pasvorm en zitten comfortabel, als een tweede huid. Elastische materialen, vlakke naden en een ergonomisch geoptimaliseerd ontwerp zorgen voor maximaal comfort en atletische prestaties bij trainingen en tochten met racefietsen, toerfietsen en mountainbikes. Ook fietsers met een e-bike of Pedelec hebben baat bij het comfortabelere gevoel van een gevoerde fietsonderbroek.

Ademende fietsbovenkleding voor dames en heren

Dankzij het sneldrogende functionele weefsel zorgen de fietsshirts ervoor dat vocht snel van het lichaam wordt afgevoerd. Ze hebben meestal een nauwsluitende pasvorm en worden soms aangevuld met inzetstukken van mesh en gaasweefsel. In combinatie met fietsshirts en fietsjassen vormen ze een efficiënte outfit voor atletiektrainingen en fietstochten.

Fietsbovenkleding heeft ofwel korte mouwen als fiets T-shirt of is mouwloos zoals een tanktop. Voor dames zijn er ook sportieve tops met smalle en brede bandjes, en functionele sportbeha's voor fietssters. Fietsbovenkleding als baselayer direct op de huid vormt de beste basis voor een functionerend uiensysteem met verschillende lagen functionele fietskleding.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.