Vrijetijdslaarzen en sneakers voor de vrije tijd

Vrijetijdslaarzen

Comfortabele vrijetijdslaarzen en sneakers van Duckfeet en Timberland zorgen in het dagelijks leven en de vrije tijd voor een comfortabel draaggevoel. Met individuele designs en trendy details onderscheiden ze zich op subtiele wijze van sportieve outdoorschoenen en functionele multisportschoenen.

Vrijetijdsschoenen en vrijetijdslaarzen zijn meestal gemaakt van leer, kunstleer of synthetische materialen. Afhankelijk van het model zijn ze laag uitgesneden of reiken ze tot boven de enkels. Door de alledaagse zolen met comfortabele demping zijn vrijetijdsschoenen ideaal voor hardlopen op asfalt en andere gladde oppervlakken. Dit maakt sneakers voor de vrije tijd perfect voor wandelingen, shopping tochten en het dagelijks leven te voet en op de fiets.

Vrijetijdsschoenen voor dames en heren

Vrijetijdslaarzen en sneakers voor de vrije tijd voor dames, heren en kinderen verschillen qua vorm en ontwerp. Terwijl de klassieke vetersluiting zeer populair is voor herenschoenen, varieert de keuze aan damesschoenen en dameslaarzen van vetersluiting en gespen tot slip-ons en ritsen aan de zijkant.

Veel fabrikanten vertrouwen op hoogwaardig Terracare leer en zolen van natuurrubber. Als je liever geen vrijetijdsschoenen en vrijetijdslaarzen van leer koopt, vind je ook een prachtig assortiment schoenen van kunstleer en vrijetijdsschoenen die volledig vegan zijn geproduceerd. Een elegant alternatief zijn schoenen van textiel die gemaakt zijn van natuurlijke en synthetische grondstoffen.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.