Functionele waterschoenen voor sport en vrije tijd

Waterschoenen

Bij het zonnebaden, zwemmen en duiken bieden watersportschoenen en strandschoenen betrouwbare bescherming tegen scherpe stenen en heet zand. Waterschoenen en zwemschoenen zijn meestal voorzien van een antislip rubberen zool en kunnen comfortabel op de waterkant en in het water worden gedragen.

Afhankelijk van de constructiemethode zijn waterschoenen gemaakt van warm neopreen of bestaan ze uit lucht- en waterdoorlatend mesh weefsel. Warme surfschoenen en duikschoenen zijn meestal ook hoog uitgesneden en overlappen het surfpak of duikpak bij de enkels. Een ritssluiting maakt het aan- en uittrekken gemakkelijk, terwijl extra klittenbandsluitingen zorgen voor een stevige fit.

Lichte watersportschoenen voor kajak, peddelen en SUP

Bij het zwemmen en snorkelen in de zee, in rivieren en meren zijn de oevers vaak rotsachtig en begroeid. Hierdoor is het water moeilijk te bereiken en kan het lopen op blote voeten oncomfortabel of zelfs pijnlijk zijn. Met waterschoenen daarentegen worden de voetzolen optimaal beschermd en bovendien zijn ze zeer comfortabel om in het water te dragen.

Watersportschoenen van Crocs of Sea to Summit zijn perfect voor sportieve activiteiten op en rond het water. Bij het te water laten van kajaks, roeiboten en stand up paddle boards bieden aquaschoenen een veilige houvast, zelfs op gladde oppervlakken. Zelfs in ondiepe passages, bij stuwen en overdraagpunten, vertrouwen watersporters altijd op lichtgewicht en sneldrogende waterschoenen.

€5 waardebon
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.