Met sportschoenen stijg jij tot ongekende hoogte

Sportschoenen

Als aparte categorie behoren sportschoenen tot de allrounders onder de outdoorschoenen. Sportschoenen zijn geschikt voor diverse sportieve activiteiten. Het maakt niet voor welke gelegenheid je de schoenen draagt, of het nu gaat om wandelen, trekking, trailrunning, klettersteig, reizen of het dagelijks leven - multisportschoenen voor dames en heren hebben vele gebruiksmogelijkheden en dankzij hun lange levensduur kunnen bergsportliefhebbers en outdoorfans er extra lang van genieten.

Buitensportschoenen zijn echte terreinverslinders

Met een passend paar buitensportschoenen kun je op elke ondergrond uit de voeten. Bij de approach, maar ook bij kortere wandelingen en minder zware outdooractiviteiten kunnen je voeten eigenlijk niet zonder een goed paar multisportschoenen of lichte wandelschoenen, net zoals een wandelrugzak simpelweg niet compleet is zonder regenjack. Met andere woorden, als je er relatief kort opuit trekt en niet al te veel bagage meeneemt, zijn multisportschoenen voor jou altijd de juiste keuze.

Kenmerken van technische sportschoenen

Als het gaat om technische sportschoenen heb je tegenwoordig de keuze uit verschillende uitvoeringen. Goede, technische sportschoenen zijn vaak uitgerust met een waterdicht en ademend membraan (bv. van Gore-Tex), waardoor natte en stinkende zweetvoeten voor altijd tot het verleden behoren. Hoewel hun zool qua structuur niet zo stevig en robuust is in vergelijking met berglaarzen die voor alpine gebruik zijn ontworpen, zijn goede buitensport- en trekkingschoenen wel uitgerust met slijtvaste anti-slip zolen. Het is misschien even zoeken, maar als je het perfecte paar buitensportschoenen eenmaal hebt gevonden, is de weg vrij voor talloze avonturen. En ongeacht of je je weg in de vrije natuur of in de stadsjungle vervolgt, met de juiste sportschoenen kun je elke uitdaging aan.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.