Rubberlaarzen voor leuke regendagen en modder tot aan je enkels

Rubberlaarzen

Waterdichte rubberlaarzen moeten in de eerste plaats je voeten beschermen tegen regen en vocht. Ook diepere putten en modder vormen voor waterdichte regenlaarzen geen enkel probleem. Dankzij de zool en het volledig dichte omhulsel van de regenschoen blijven je voeten lekker droog.

Rubberlaarzen worden zowel als werkkleding als in de vrije tijd vaak gebruikt. In de landbouw, op bouwgronden, in de visserij en tijdens de jacht worden vaak stevige en hoge rubberen laarzen gedragen. De lijst van beroepen waarbij men rubberen laarzen draagt als bescherming tegen vocht en modder is extreem lang. Nochtans worden regenschoenen voor dames, heren en kinderen nog het meest gedragen voor persoonlijk gebruik.

Handige en modieuze regenlaarzen

Modieuze rubberlaarzen en booties van populaire merken als Bogs, Viking en Crocs hebben al lang de steden veroverd waarin de plassen normaal gezien niet zo diep zijn. In ieder geval zijn de trendy en kleurrijke modellen voor dames net zo waterbestendig als de sobere en handige rubberen laarzen voor heren.

Naast de klassieke schachthoogte van de regenlaars tot de kuit of tot bijna onder de knie zijn er ook vele regenschoenen met een schachthoogte tot de enkel of iets daarboven. Laarzen die in het bos of tijdens het vissen eerder te laag zijn, zijn als regenschoenen in de stad hoog genoeg. Bij enkele modellen voor dames zorgen zelfs hoge hakken en verschillende modieuze accessoires voor een erg persoonlijke toets. We raden je aan om te kiezen voor een hoogwaardige en ademende voering, gemakkelijke en functionele sokken en een antislipzool als je de rubberen laarzen graag langer en vaker draagt. Kwaliteitsvolle Vibram-zolen verlengen de levensduur van de regenlaarzen en zorgen voor een comfortabel draaggevoel.

Kleurrijke regenlaarzen voor kinderen en volwassenen

De rubberen laarzen voor volwassenen zien er soms sober uit, soms kleurrijk en met patronen. De kinderlaarzen schitteren daarentegen altijd in de meest opvallende kleuren. De waterdichte kinderschoenen worden vaak voorzien van extra regengaiters, waardoor het water niet zo gemakkelijk in de schoen kan lopen.

In combinatie met waterdichte regenbroeken en -jassen kunnen kinderen ook urenlang zonder problemen buiten in de regen spelen. Met de juiste waterdichte regenkleding en droge voeten in de rubberlaarzen is er amper reden tot klagen. Voor de winter zijn er zelfs geïsoleerde rubberen laarzen die voor kinderen ook geschikt zijn als sneeuwbestendige winterschoenen.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.