Goedkope dagrugzakken en toerrugzakken in de wandelrugzakoutlet

Een goede nieuwe wandelrugzak van merken als Deuter, Osprey of Gregory kun je zelfs met een klein budget aanschaffen. Bij Bergfreunde is er altijd een grote keuze aan tourrugzakken, dagrugzakken en trekkingrugzakken in de wandelrugzakoutlet.

Door restvoorraden, modellen die het assortiment verlaten, afwijkende maten en speciale artikelen te verkopen kan Bergfreunde in de wandelrugzakuitverkoop rugzakken aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Dergelijke kortingsacties zijn niet beperkt tot de zomersale, de wintersale en Black Friday. In plaats daarvan is de wandelrugzakoutlet het hele jaar door te vinden in de shop en wordt deze voortdurend aangevuld met wisselende aanbiedingen, waarbij sommige producten met 10% of 20% kortingen worden aangeboden en anderen zelfs met 50% of nog hogere kortingen.

Wandelrugzaksale voor dames, heren en kinderen

Goede rugzakken voor dames en heren verschillen niet alleen op visueel vlak, maar zijn ook anatomisch geoptimaliseerd en speciaal uitgerust voor langere, bredere, kortere of smallere ruggen. Zo garanderen de wandelrugzakken voor iedereen een perfecte pasvorm en een maximaal comfort bij dagtochten, meerdaagse wandelingen of trektochten.

In de trekkingrugzaksale en de tourrugzaksale vinden outdoorsporters rugzakken met een volume van 35 liter tot meer dan 90 liter. Voor weekendtochten hebben veel wandelaars genoeg aan ongeveer 40 liter opbergruimte. Op langere tochten daarentegen heb je 55 liter, 70 liter of zelfs meer nodig. Dankzij de frameconstructies van kunststof of aluminium en de comfortabel gevoerde schouderbanden en heupbanden zijn zelfs grote toerrugzakken en backpacks zeer gemakkelijk om op de rug te dragen.

Dagrugzakken en wandelrugzakken in prijs verlaagd

Dagrugzakken zijn bijzonder populair, omdat ze ook geschikt zijn voor het dagelijks leven, op het werk, op school en bij het sporten. Over het algemeen hebben ze 20 tot 30 liter opbergruimte en zijn ze vaak voorzien van vele functionele details. Van zijvakken voor waterflesjes en opbergvakken voor documenten en sleutels tot geïntegreerde regenhoezen, helmhouders en gevoerde laptopvakken.

Vooral op het gebied van dagrugzakken is het aanbod zeer groot en dat geldt ook voor het aanbod in de wandelrugzakoutlet. Als het gaat om het kopen van goedkope wandelrugzakken is de keuze in de sale van Bergfreunde niet eenvoudig, want ook in de wandelrugzaksale is de keuze uit verschillende kleuren, constructies en functionele details enorm divers.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling