Camping & Reizen
Kamperen & Reizen
Uitrusting & Kleding
Kamperen & Reizen
Uitrusting & Kleding

De ideale kampeeruitrusting plus een handige kampeeraccessoire

Met de juiste kampeerspullen en outdoor uitrusting wordt kamperen steeds leuker. Een bepaalde uitrusting is nu eenmaal onmisbaar en ook andere campingspullen maken het leven op de camping gewoon aangenamer, leuker en praktischer.

 • Campingtenten
  Tenten voor kampeerders zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en constructies. Het aantal slaapplaatsen is vaak de bepalende kwestie bij het kiezen van de optimale kampeertent. De tentfabrikanten bieden desgewenst éénpersoonstenten, tweepersoonstenten, driepersoonstenten, meerpersoonstenten evenals grote familietenten aan. Als er veel bagage in de tent moet worden opgeslagen, worden exemplaren inclusief grote voortenten aanbevolen. Als alternatief kan de campingtent ook iets groter worden gekozen, bijvoorbeeld een driemanstent voor twee personen met veel bagage. Kampeertenten worden in verschillende uitvoeringen aangeboden als koepeltenten, tipi-tenten en huistenten.

 • Tentaccessoires
  Als goede aanvulling en uitbreiding van de kampeeruitrusting gelden tentonderzeilen of footprints, die overeenkomen met de vorm en afmetingen van de eigen tent. Deze zijn ideaal om de tentvloer tegen door scherpe stenen veroorzaakte schade te beschermen. Al naar gelang de ondergrond bevat de kampeeruitrusting ook verschillende haringsoorten, die bijvoorbeeld ofwel geschikt zijn voor zeer zanderige of zeer harde grond. Om een goede uitrusting te completeren zijn campinghamers, inklapbare scheppen, reparatiesets voor tenten plus extra tentlijnen voor ervaren kampeerders de onmisbare accessoires.

 • Campingslaapzakken
  Afhankelijk van het temperatuurbereik en het seizoen worden verschillende campingslaapzakken gebruikt. Of het nu warme mummieslaapzakken betreft met hoogwaardig dons voor zeer lage temperaturen, of lichtgewicht synthetische slaapzakken voor de zomer - uiteindelijk bepaalt de bestemming welke de beste slaapzak voor het kamperen is. Als een slaapzak ook deel uitmaakt van de trekkinguitrusting, kan een bijzonder lichte slaapzak worden overwogen.

 • Isomatten
  De klassieke luchtmatras wordt tijdens het kamperen minder en minder door kampeerders gebruikt. Zelfopblazende isomatten zijn zeer comfortabel - zowel in het gebruik als qua slaapcomfort. Hun lage gewicht en de compacte afmetingen zijn ook erg handig tijdens het transport. Desgewenst zijn er comfortabele isomatten in verschillende maten en diktes verkrijgbaar, evenals speciale thermo-isomatten voor gebruik in de winter. Alternatief zijn er ook isomatten van schuimstof of Evazote isomatten verkrijgbaar, populair bij kampeerders, wandelaars en trekkers vanwege het gebruiksgemak.

 • Campingkookstel
  Goed eten in de open lucht vormt een integraal onderdeel van het kamperen. Campingkookstellen zijn er in vele variaties. Erg populair zijn campingkookstellen met gaspatronen of gasflessen, spirituskookstellen en benzinekookstellen of multibranders. Een multibrander komt als trekkingsuitrusting heel goed van pas in afgelegen gebieden, terwijl een comfortabel gaskookstel met meerdere kookplaten en windschermen goed is voor een heerlijke maaltijd op de camping.

 • Campingbestek
  Licht en stevig campingbestek is er voor elke smaak. Pannensets voor kampeerders zijn meestal gemaakt van aluminium en kunnen in elkaar worden gestapeld. Campingborden en -bekers van kunststof of aluminium zijn zeer bestendig en ideaal als kampeeruitrusting. Met campingbestek of sporks, die vork, lepel en mes in één zijn, smaakt het menu onder de vrije hemel nog lekkerder.

 • Campingaccessoires
  Naast tent, slaapzak en kookstel spelen campingstoelen, campingtafel, campinglamp met gaslamp of led's, hangmatten en tarp een belangrijke rol tijdens het kamperen. De praktische verzorging met elektriciteit via mobiele zonnepanelen wordt steeds populairder onder kampeerders.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.