Ruime bustenten voor campers en kampeerbusjes

Bustenten

Met een passende voortent aan de camper kan de leefruimte tijdens het kamperen snel worden verdubbeld. De meeste voortenten kunnen aan de zijkant worden gemonteerd, zodat je de bus of camper gemakkelijk via de zijdeur kan binnengaan.

Veel bustenten zijn ontworpen om vrij te staan en kunnen indien nodig aan alle kanten worden gesloten. Zo kan de voortent ook op de camping blijven staan, als je met je Volkswagenbus, kampeerbus of camper op pad bent.

Bustenten met stokken of opblaasbare constructie

Bustenten kunnen net als klassieke tenten op hun plaats worden gehouden door een constructie van flexibele aluminiumstokken of glasvezelstokken. Voor transport kunnen de stokken worden opgevouwen of uit elkaar worden gehaald tot een compact formaat.

Bij een opblaasbare bustent worden de tentstokken vervangen door luchtkanalen. Ze zijn stevig aan het tentdoek verbonden en worden opgeblazen met een luchtpomp of compressor. Met beide constructievormen is het mogelijk om de tent snel op te zetten. Wel is het zo dat als de tent groter en complexer wordt, ook de tijd die er nodig is om hem op te zetten en de pakmaat toenemen.

Voortenten voor busjes en campers

De hoogwaardige bustenten van Outwell en Vango overtuigen door hun zeer stevige en duurzame constructie, zowel in klassieke uitvoering als opblaasbare variant. Er zijn verschillen tussen de tenten wat betreft de hoogte, want die moet worden afgestemd op het voertuig, en wat betreft de verschillende systemen om ze aan het voertuig te bevestigen. Daarom is een voortent voor een Volkswagenbusje bijvoorbeeld anders opgebouwd dan een voortent voor een camper of andere bus.

De bijpassende bustent dient als comfortabele plaats voor een campingtafel en stoelen, biedt bescherming tegen regen, wind en zon en zorgt tegelijkertijd voor meer privacy en opbergruimte.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.