adidas Terrex Merkshop

HET OUTDOORMERK VOOR WANDELEN, TREKTOCHTEN MAKEN, TRAILRUNNING EN BERGSPORTEN: ADIDAS TERREX

adidas TERREX

TERREX vertegenwoordigt de volledige collectie outdoorkleding en -schoenen van adidas. Met de adidas TERREX-lijn kunnen buitensporters zich van top tot teen functioneel kleden voor alle buitensporten. Het assortiment varieert van waterdichte Gore-Tex jassen voor wandel- en trektochten, over winddichte en ademende trailrunning kleding tot softshell jassen, wandelschoenen en geïsoleerde winterjassen. Voor sportieve buitenactiviteiten heeft adidas altijd de juiste kledinglagen en het optimale schoeisel paraat.

De wereldwijd succesvolle sportartikelenfabrikant adidas onderscheidt zijn TERREX-producten doelbewust van kleding en schoeisel voor andere sporten. De uitrusting, het ontwerp en de technische details verschillen van de adidas artikelen voor andere sporten, zoals hardlopen, voetbal, atletiek, fitness, tennis of handbal. De drie klassieke adidas-strepen verenigen echter alle adidas-producten - ongeacht hun sportieve oriëntatie. Producten uit de TERREX-lijn zijn voorzien van het adidas Performance-logo, dat met zijn drie diagonale strepen doet denken aan een bergtop. Andere productlijnen zijn gemarkeerd met het klassieke trefoil-logo of het ronde adidas-stijllogo.

LICHT, FUNCTIONEEL EN STIJLVOL OP PAD MET ADIDAS TERREX KLEDING

De eerste schoenenfabriek van de gebroeders Dassler dateert van 1924. Als sportschoenen onder de merknaam adidas en met het klassieke 3-strepen ontwerp, werden de voetbalschoenen met de verwisselbare schroefnoppen wereldberoemd tijdens het voetbalwonder in Bern in 1954. Het duurde vele jaren tot de ontwikkeling van de eerste outdoorschoenen en functionele kleding voor bergsporters, waarin adidas de sportwereld inspireerde en beïnvloedde met talloze uitvindingen zoals "Micropacer", "Torsion" of "Energy Boost". In de ontwikkeling van modern adidas TERREX schoeisel en adidas TERREX kleding is dus zo'n 100 jaar ervaring, innovatie en vakmanschap verwerkt.

Met outdoorschoenen zoals de adidas TERREX Swift R2 GTX multisportschoen of de adidas TERREX Free Hiker overtuigt de specialist uit het Beierse Herzogenaurach wandelaars, trailrunners en buitensporters over de hele wereld. Adidas werkt nauw samen met de meest ervaren leveranciers in de outdoor-industrie. Voor zijn TERREX-productlijn, bijvoorbeeld, vertrouwt adidas op waterdichte en ademende membranen van Gore-Tex om weerbestendige hardshell-jacks en waterdichte wandel-, sport- en trailrunningschoenen te produceren. Met de hulp van rubber- en zolspecialist Continental garandeert adidas de nodige grip in het terrein. Of het nu modder, steenslag of een natte weide is - met de juiste Continental-zool op de TERREX-schoen is een veilig loopgevoel altijd gegarandeerd.

SPORTIEVE OUTDOOR ERVARINGEN MET ADIDAS TERREX VOOR DAMES, HEREN EN KINDEREN

adidas TERREX

Klimmen, wandelen, boulderen, trailrunning of bergbeklimmen - met adidas TERREX voor dames en adidas TERREX voor heren vind je de juiste outdoorkleding voor sportieve buitenactiviteiten. Wat design en ergonomie betreft, pastidas zijn schoenen en kleding uit de TERREX-lijn perfect aan de anatomische kenmerken en voorkeuren aan. TERREX schoenen en jassen voor heren en dames verschillen natuurlijk alleen in snit en design. Wat functionaliteit en kwaliteit betreft, zijn er geen verschillen tussen dames- en herenkleding in het TERREX-assortiment. Dat geldt natuurlijk ook voor de uitgebreide kinder- en jeugdcollectie uit de adidas TERREX-lijn.

Met sportieve wandelschoenen voor kinderen, regenjacks en sportieve kleding voor elke dag voorziet adidas TERREX veel kinderen en jongeren van outdoorschoeisel en outdoorkleding die ook in het dagelijks gebruik een blijvend genot is. Het lage gewicht en de beste fabricagekwaliteit garanderen een zeer goed draagcomfort en een uitstekende duurzaamheid van de functionele outdooruitrusting. Dit maakt de adidas TERREX-uitrusting niet alleen geschikt voor wedstrijdsporters en atleten met wedstrijdambities, maar ook voor gewone alledaagse sporters die graag gaan hardlopen, fietsen of wandelen. Dankzij adidas TERREX kan het hele gezin van top tot teen worden uitgerust met passende en functionele kleding en schoenen die geschikt zijn voor het terrein - en dankzij de grote keuze aan geweldige kleuren en motieven is er altijd gezorgd voor een bijpassende look.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.