Petten - nonchalante hoofddeksels voor elke gelegenheid

Petten

Petten kunnen altijd! Of het nu bij dagelijks gebruik, op reis, bij klimmen of wandelen, als modieus accessoire of functioneel is; petten horen erbij. Petten zijn comfortabel, veelzijdig bruikbaar, beschermen het gezicht tegen agressieve zonnestralen en zien er echt cool uit. Het heeft dus zeker een reden, dat petten door de jaren heen zijn uitgegroeid tot de populairste hoofddeksels. Met modieuze petten kan men zich geheel in het outdoor avontuur storten, of gewoon genieten van het dagelijks leven!

Petten voor iedere gelegenheid

Petten zijn er voor elke denkbare activiteit. Voor welke pet men uiteindelijk kiest, komt natuurlijk geheel aan op de eigen smaak. Toch bestaan er beslist enkele verschillen. Maar geen zorgen, de passende pet is al snel gevonden!

Als de weerman een winterslaap aanraadt en het kwik niet meer wil stijgen, zijn petten die speciaal zijn gemaakt voor lage temperaturen een aanrader. Gevoerde petten houden het hoofd bij lage temperaturen altijd lekker warm. Samen met behaaglijke oorbeschermers is men goed gewapend tegen koude dagen. Coole petten in zogenaamd truckerdesign zijn eerder geschikt voor warme dagen. De achterkant van deze petten is vervaardigd van luchtdoorlatend mesh-materiaal. Zo is het hoofd bij sportieve inspanningen beschermd tegen oververhitting en wordt het gezicht door de klep tegelijk aangenaam voorzien van schaduw. Petten met alleen een klep houden het hoofd geheel vrij en vormen tevens een prima bescherming tegen de zon. Daarbij wordt het zweet net zoals bij een hoofdband opgenomen. Voor gebruik in wind en weer zijn er ook petten van functionele materialen. Water- en winddichte stoffen houden het hoofd hierbij altijd fijn droog.

Trucker petten als lifestyle-accessoire

Met modieuze trucker petten of caps kan in het dagelijks leven uiting worden gegeven aan een sportief-nonchalante levensstijl. In een vlot en cool design of eerder retro, trucker caps zien er altijd klasse en ongedwongen uit! Wie meer van klassiek houdt, kan terugvallen op platte petten. Deze petten zijn meestal gemaakt van katoen en hebben een coole en nonchalante stijl.

Maar welke pet ook favoriet is, een ding is duidelijk: ze zien er gewoon te gek uit! Petten zijn losse lichte hoofddeksels met een heerlijk comfortabel draaggevoel. Met de talloze modellen, die van excentriek tot klassiek echt alles te bieden hebben, kun je altijd voor de dag komen. Klasse!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.