Hoodies: de trendy truien met capuchon

Hoodies

Een hoodie is een variant op de trui met capuchon. De naam komt van het Engelse woord "hood", wat capuchon betekent. Sinds 1930 werden hoodies steeds populairder. Tegenwoordig zijn ze zelfs amper uit de sport- en vrijetijdskleding weg te denken. Bij bergsport, trekking of als comfortabele trui in de vrije tijd, een hoodie heeft talloze gebruiksmogelijkheden. Bij zachte temperaturen kun je de hoodie zelfs als jas gebruiken.

Of je de hoodie tijdens het sporten of in je vrije tijd draagt, hij ziet er altijd sportief en casual uit. Perfect dus voor een dynamische outdoorvriend! Hoodies zien er casual uit en zijn daarom een echte blikvanger. Bovendien zijn ze robuust en kunnen ze een en ander verdragen. Een beetje contact met de rotsen is dus niet zo erg. Daarom is de comfortabele hoodie ook geschikt om mee te klimmen. Bij de meeste hoodies kun je de capuchon aantrekken met een trekkoord. Op die manier beschermen ze ook tegen niet al te sterke wind en weersinvloeden. Bovendien wordt de nek perfect beschermd tegen tocht door de capuchon.

De hoodie wordt ook vaak gebruikt als trui in de vrije tijd. Als het buiten onaangenaam en regenachtig is, dan is er niets heerlijkers dan een warme hoodie aan te doen en je voor de open haard te nestelen. Niet alleen thuis, maar ook als dagelijkse kleding zien ze er chic en casual uit.

Het aanbod is groot, welke hoodie heb ik nodig?

Omdat hoodies populair zijn voor zoveel verschillende activiteiten, is het aanbod ook ontzettend ruim. Er bestaan talloze variaties, waardoor je voor bijna iedere activiteit de juiste trui met capuchon kunt vinden. Eerst leggen we je uit wat een goede hoodie moet kunnen. In het algemeen moeten ze je lichaam warm houden, comfortabel zitten en zoveel mogelijk bewegingsvrijheid bieden. Als dit het geval is, dan kijk je naar je eigen voorkeuren: wat is voor mij belangrijk?

Als je de hoodie gebruikt om thuis te dragen, dan kun je kiezen voor katoenen hoodies met een licht opgeruwde binnenkant. Hierdoor voelen ze heerlijk aan. Qua design is het aanbod ook erg ruim: van sportief en eenvoudig tot gekke ontwerpen. Je vindt er alles wat je hartje begeert! Hoodies met kangoeroezakken, dus met een opening aan de zijkanten, zijn perfect om na een lange dag je koude handen weer op te warmen. Bovendien zijn er ook modellen met duimgaten aan de manchetten en/of hoodies met ritssluiting aan de voorkant. Het aanbod chique hoodies heeft voor iedereen wel wat wils!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.