Lichte en comfortabele campingmeubels voor de camping en tuin

campingmeubels

Anders dan gewone tuinmeubels overtuigen campingmeubels door hun lage gewicht, compact pakvolume en moderne materialen. Tot de populairste meubels voor kampeerders behoren campingstoelen en campingtafels. Deze worden vaak aangevuld door mobiele vouwkasten en keukenkasten voor voortenten en busvoortenten. Ook hangmatten, hangstoelen en veldbedden behoren tot campingmeubels in de ruimste zin.

Het grote assortiment campingmeubelen omvat speciale campingstoelen voor kinderen, ultralichte trekkingstoelen voor wandeltochten met een tent en comfortabele vouwmeubelen die handig kunnen worden opgeborgen in de camper, VW bus of caravan.

Functionele campingstoelen en campingtafels

De meeste campingstoelen zijn gemaakt van licht aluminium en voorzien van zitvlakken van stevige nylon. Voor de opbouw gebruiken fabrikanten zoals Basic Nature, Helinox of La Siesta, verschillende vouwmechanismes of klapconstructies. Hierdoor hebben de stoelen weinig ruimte nodig en zijn ze in een handomdraai op te bouwen of te demonteren. Sommige stoelmodellen hebben armleuningen, drankenhouders, voetsteunen en hoofdsteunen voor extra comfort.

Ook bij de campingtafel zijn er verschillende constructiewijzen. Roltafels met oprolbare segmenten van aluminium, klaptafels met een vast blad en inklapbare poten of klaptafels waarbij het tafelblad in het midden wordt ingeklapt, zijn zeer populair. Campingtafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes en bieden comfortabel plaats aan twee personen, vier personen of zes personen. Handige details, zoals individueel in hoogte verstelbare tafelpoten of brede steunvlakken, zorgen voor een veilige en stabiele standplaats tijdens het kamperen.

Vouwbare kasten en opblaasbare campingmeubels

Een opvouwbare keukenkast kan een praktische aanvulling zijn op de campingmeubelset voor het hele gezin. Alle keukenbenodigdheden kunnen zo gemakkelijk worden opgeborgen in de voortent of voor de camper en sommige modellen hebben al een geÏntegreerde windbescherming en standplaats voor het campingfornuis.

Met een minimaal pakvolume en een hoog zitcomfort zijn opblaasbare campingstoelen of campingbanken een echte aanwinst voor elke op comfort gerichte glamping- of kampeerliefhebber. De zachte inflatable stoelen maken van elke weide een comfortabele woonkamer in de natuur.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.