Yoga shorts maken de yoga-outfit perfect

Yoga short

Vooral tijdens het warme seizoen kunnen de atletische yogaoefeningen behoorlijk zweterig uitpakken. Wanneer oefeningen zoals de zonnegroet en de boom in yoga leggings te warm worden, dan wordt het tijd om over te stappen op een kortere yoga broek. Met de korte sportbroek aan worden de oefeningen ook meteen weer leuker.

Nauwsluitende yogakleding

Ideale yogakleding sluit als een tweede huid aan op het lichaam. Yoga shorts van Odlo of Peak Performance zitten comfortabel zonder ergens te drukken of weg te glijden. Shorts die tijdens yoga omhoog of omlaag schuiven zijn op termijn niet erg comfortabel en zeker niet geschikt voor sportief gebruik. Yoga broeken vervaardigd van elastisch materiaal en met een comfortabele en elastische tailleband bieden zowel voor de yoga beginners als voor gevorderden en professionals de absolute feel-good garantie tijdens oefeningen.

In combinatie met een sportieve yoga top en yoga shorts bieden deze niet alleen het voordeel goed geventileerd en ademend te zijn, maar ze zien er ook nog eens prachtig uit. Dit voorkomt tevens overmatig zweten op de yogamat. Met optimaal passende yogakleding is men tijdens yoga minder afgeleid en kan men zich volledig concentreren op het uitvoeren van de oefeningen en de ademhaling.

Functionele yoga broek

Yoga shorts zijn niet alleen erg praktisch, maar geven de persoonlijke yogastijl ook een eigen tintje. Dat is de reden waarom de mooie yogabroek ook beschikbaar is in talloze kleuren en in veel verschillende ontwerpen en patronen. Met een grote keuze aan yogakleding worden de yoga outfits nooit saai, maar altijd modern, cool en stijlvol.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.