Outdoorshorts en driekwartbroeken voor veeleisende sportactiviteiten

outdoorshort

Korte outdoorbroeken mogen bij geen enkele wandeling of trektocht ontbreken. De lichte en handige korte broeken en driekwartbroeken zijn niet alleen ideaal als wandelshorts en trekkingshorts. Ze zijn ook erg geliefd tijdens het klimmen, fietsen en bij trailrunning.

Er bestaan speciale klimshorts, trailshorts of MTB-shorts, maar vele outdoorshorts kunnen universeel worden gebruikt, zowel voor sport als in de vrije tijd. De lichte en robuuste stof van de shorts is meestal gemaakt van ademende materialen, die bovendien vaak ook water- en vuilafstotend zijn.

Ademende en comfortabele sportshorts

Zodat je ook tijdens het klimmen, joggen of trailrunnen altijd voldoende bewegingsvrijheid hebt, bestaan vele outdoorshorts uit elastische synthetische stoffen. Hierdoor zijn de korte broeken erg aangenaam en comfortabel om te dragen. Bij korte broeken of bibshorts om mee te fietsen zijn er daarnaast zachte zemen in de broeken verwerkt. Sommige MTB-shorts of baggy shorts voor downhillgebruik kunnen ook als gewone outdoorbroeken worden gedragen. De binnenbroek met de geïntegreerde zeem kun je bij vele modellen namelijk losmaken. Daardoor kun je deze fietsshorts ook perfect dragen tijdens een wandeling, een trektocht of in de vrije tijd.

Sommige outdoorbroeken met lange broekspijpen kun je gemakkelijk omvormen naar korte outdoorbroeken. Deze zogenoemde afritsbroeken kun je door middel van een verborgen ritssluiting op kniehoogte korter en weer langer maken. Zo hoef je tijdens het wandelen geen extra wandelshort mee te nemen en ben je op alle weersomstandigheden voorbereid.

Soepele wandelshorts voor sport en vrije tijd

Outdoorshorts van Maloja, Fjällräven of adidas zijn niet alleen geschikt voor wandelingen in de bergen. Ook voor andere sportieve activiteiten kun je de lichte korte broeken perfect gebruiken. Afhankelijk van de lengte en het model kun je ze ook tijdens het hardlopen of trailrunnen dragen.

In het dagelijks leven en de vrije tijd zijn outdoorshorts ook erg populair. Dankzij hun functionele materialen en hun sportieve eigenschappen voelen de shorts comfortabel en kan je je makkelijk bewegen. Bovendien zien ze er niet te sportief uit, zodat je ze ook in het dagelijks leven kan dragen. Op reis en op vakantie weten de handige shorts zich ook te bewijzen. Ze zijn namelijk gemakkelijk op te bergen, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig te gebruiken. Met een korte outdoorbroek in je bagage ben je perfect uitgerust voor je vakantie.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.