Outdoorshorts en driekwart broeken voor veeleisende outdoorsporters

outdoorshort

Korte outdoorbroeken mogen bij geen enkele wandeling of trekkingtour ontbreken. De lichte en handige korte broeken en driekwart broeken zijn niet alleen uitstekend geschikt als wandelshorts en trekkingshorts. Ze zijn ook erg geliefd tijdens het klimmen, fietsen en trailrunnen.

Er bestaan waarschijnlijk ook speciale klimshorts, trailshorts of MTB-shorts, maar vele outdoorshorts kunnen universeel worden gebruikt, zowel voor sport als in de vrije tijd. De lichte en robuuste stof van de shorts is normaal gezien gemaakt van ademende materialen, die bovendien vaak ook water- en vuilafstotend zijn.

Ademende en comfortabele sportshorts

Zodat je ook tijdens het klimmen, joggen of trailrunnen altijd voldoende bewegingsvrijheid hebt, bestaan vele outdoorshorts uit elastische synthetische stoffen. Hierdoor zijn de shorts erg aangenaam en comfortabel om te dragen. Bij fietsshorts of bibshorts voor fietsers zijn er nog extra zachte zemen in de shorts verwerkt. Sommige MTB-shorts of baggy shorts voor downhill gebruik kunnen ook samen met outdoorshorts worden gedragen. De binnenbroek met het geïntegreerde zeem kun je bij vele modellen verwijderen. Daardoor kun je deze fietsshorts ook perfect dragen tijdens een wandeling, trekking of in de vrije tijd.

Sommige outdoorbroeken met lange broekspijpen kun je gemakkelijk omvormen naar korte outdoorbroeken. Deze zogenoemde zip-off broeken kun je meestal met een verborgen ritssluiting op kniehoogte korter en weer langer maken. Daardoor hoeven wandelaars geen extra wandelshort mee te nemen en zijn ze op alle omstandigheden voorbereid.

Flexibele wandelshorts voor sport en vrije tijd

Outdoorshorts van Maloja, Fjällräven of adidas zijn het meest geschikt voor wandelingen in de bergen. Ook voor andere sportieve activiteiten kun je de lichte shorts perfect gebruiken. Afhankelijk van de lengte en het model kun je ze ook als loopshorts tijdens het joggen of trailrunnen dragen.

In het dagelijks leven en de vrije tijd zijn outdoorshorts ook erg populair. Met hun functionele materialen en hun sportieve eigenschappen maken ze altijd indruk als soepele en comfortabele korte broek. Bovendien zien ze er niet te sportief uit. Op reis en in de vakantie bewijzen de handige shorts zich ook als praktische begeleider. Ze zijn namelijk gemakkelijk opbergbaar, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig te gebruiken. Met een outdoorshort in je bagage ben je perfect uitgerust voor je vakantie.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.