Cameratassen voor elk systeem en elk gebruiksdoel.

Cameratassen

Met de juiste cameratas zijn de camera's en de accessoires veilig opgeborgen en goed georganiseerd. Een goede cameratas is een lonende investering voor elke foto-uitrusting, want deze beschermt de kostbare uitrusting. Ongeacht of systeemcamera of volwaardige DSLR met wisselobjectieven - voor elke fotograaf hebben de grote fabrikanten de juiste oplossing.

Verschillende types voor elk camerasysteem

Een omhang- respectievelijk schoudertas, of een heuptas voor kleine camera's is handig voor stedentrips of tijdens ontspannen dagwandelingen en uitstapjes. Het draagcomfort is duidelijk beter dan wanneer de camera de hele dag om de hals gedragen wordt. Daarbij hebben Crumpler, Evoc en Pacsafe modellen in het programma die zowel elegant als geschikt voor de stad zijn. Voor elke wat wils.

Praktische voordelen van cameratassen

Wanneer niet de complete, hele grote uitrusting nodig is, dan is een volwaardige camera rugtas meestal teveel van het goede. Een robuuste, goed gevoerde cameratas biedt dezelfde bescherming en is eveneens super georganiseerd. F-Stop Gear, Midshift en Lowepro hebben naast professionele fotorugzakken betrouwbare, praktische cameratassen in het programma. Hun onderverdeling is optimaal aan te passen aan de individuele behoeften. Zo blijven camera en dergelijke veilig op hun plek.

Cameratassen

Waar je bij cameratassen op moet letten

Want de binnenkant van een goede cameratas is goed gevoerd en bekleed met zacht materiaal. Via scheidingswanden die met klittenband verstelbaar zijn worden de camera en het objectief beveiligd en blijven zo beschermd tegen stoten en krassen. Enkele modellen bezitten hoogwaardige extra eigenschappen zoals bijvoorbeeld een geïntegreerde regenhoes. Deze voorkomt tevens dat stof en zand in de tas kunnen komen. Extra kleine compartimenten voor de objectiefkwast, reinigingsdoekjes en geheugenkaarten maken het gemakkelijker om de uitrusting op orde te houden.
De bescherming tegen diefstal speelt op reis eveneens een grote rol. Cameratassen met overeenkomstige veiligheidskenmerken bieden zich daarom aan voor stedentrips. Zo is hun draagcomfort versterkt met een dunne RVS kabel en zakkenrollers kunnen deze niet eenvoudig met een mes doorsnijden.

Gevoerde accessoiretassen voor objectieven en dergelijke

Naast een tas voor de digitale camera hebben ambitieuze fotografen de mogelijkheid om de objectieven eveneens optimaal beschermd te vervoeren. In gevoerde objectieftassen blijven de edele lenzen georganiseerd en zijn ze stofdicht opgeborgen. Een koker die geschikt is voor het statief is eveneens een zinvolle aanvulling voor de foto-uitrusting. Hierin blijft het een- of driepootstatief optimaal beschermd tijdens het transport.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.