Onderweg met de reisslaapzak

Reisslaapzak

Reisslaapzakken zijn compact, handig, makkelijk, supercomfortabel en hebben een gering gewicht. Kortom, ze zijn de ideale reisgenoten! Of je nu gaat backpacken, couchsurfen, kamperen of in een berghut of jeugdherberg verblijft, met een goede reisslaapzak heb je altijd een comfortabel bed en ben je op alle situaties zoals een niet zo schoon hotelbed voorbereid.

Welke reisslaapzakken bestaan er?

Het onderwerp reisslaapzakken is veelomvattend. Van een simpele travelsheet tot bestendige synthetische slaapzak waarmee je ook een nachtje in de open lucht kunt doorbrengen is alles gedekt. Wie precies voor ogen heeft voor welk doel de slaapzak gebruikt gaat worden zal het geschikte model snel gevonden hebben.

Voor alle wereldreizigers en citytrippers is een backpacker slaapzak de ideale reisgenoot. Deze is licht, is tot een klein volume te reduceren en aan je rugzak te bevestigen. De hutslaapzak is de juiste metgezel voor de huttentocht. Deze is -net als de slaapzak voor backpackers- compact en licht en is in de meeste berghutten zelfs verplicht. Voor de zeer lichte bepakking zijn er de zogenaamde travelsheets. Deze reisslaapzakken zijn er van zijde, katoen of synthetische stof, zijn comfortabel en kunnen als lakenzak in de slaapzak worden gebruikt. Bij reizen naar warme en vochtige gebieden is een lichte katoenen slaapzak aan te raden. Ze zijn niet te warm en bieden voldoende bewegingsvrijheid. Op een mooie, warme zomernacht voldoet een simpele binnenslaapzak meestal al om in te slapen. Ook voor de kleinste outdoor fans is er het passende, mobiele nachtverblijf. In de sluimerzak kunnen de kleintjes over grote avonturen dromen.

Reisslaapzakken ter bescherming van mensen met een allergie

Met een huisstofmijtallergie kan de nacht in een vreemd hotelbed erg onprettig worden. Je eigen, "stofvrije" reisslaapzak zorgt ervoor dat contact met de matras en het laken wordt vermeden en verhoogt zo je slaapcomfort.

Of je de nacht nu comfortabel doorbrengt in een zijden slaapzak of in een travelsheet op de bank, reisslaapzakken van Cocoon, Mammut, Haglöfs of andere merken zorgen gegarandeerd voor een flinke portie slaap.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.