Je goed voelen in heerlijke fleecevesten voor dames

Fleecevesten voor dames

Goede fleecekleding voor dames is vandaag de dag niet meer weg te denken bij outdooractiviteiten. Hierbij horen bijvoorbeeld technische fleecevesten en fleecebroeken. In bijna elke outdoorgarderobe vind je een dames fleecevest, een fleecebroek, een fleecetrui of fleecehandschoenen en fleecemuts. Bij het klassieke 3-in-1 jas is het fleecejas voor dames al niet meer weg te denken.

Juist tijdens de koude maanden, waarin het sneeuwt in plaats van regent, dragen actieve wintersportsters buiten in de bergen, in de sneeuw en in de winterwildernis een kwalitatief hoogwaardig fleecejack. Maar ook als dun zomerjas of als modieuze fleecejas voor de overgangstijd dragen veel vrouwen graag fleece.

Fleece - de stof waarvan gezellige outdooravonturen zijn geweven

Bij de fleecejacks zijn er intussen veel verschillende fabrikanten van outdoorkleding, die met verschillende, speciaal voor dames ontworpen fleecevesten gereageerd hebben op de behoeften van actieve vrouwelijke enthousiastelingen van bergsport- en outdooractiviteiten. Het Californische outdoormerk Patagonia bijvoorbeeld, bekoort niet alleen vanwege hun duurzame en milieubewuste productieproces, maar ook met kwalitatief hoogwaardige outdoorkleding.

Juist de Patagonia fleecevesten voor dames laten de harten van bergsportsters, wandelaarster en vrouwelijke alpinisten sneller kloppen. Voor de Amerikaanse bergsportfirma The North Face zijn daarentegen functionaliteit en stijl bij de fleecevesten en fleecebroeken van grote betekenis. In hun 3-in-1 jassen voor dames integreert The North Face extra technische fleecejassen voor dames die je zonder meer ook zonder buitenjack kunt dragen. Naast de technisch geörienteerde damesjassen van fleece zijn er ook talrijke modellen die bovendien met modieuze kleuren en vrouwelijke pasvormen scoren bij de dames.

Vrouwelijk geschut - fleecevesten voor dames

Ongeacht of tijdens winterwandelen, skiën en snowboarden, op hoogtetours, bij bergbeklimmen of op expeditie in zeer koude gebieden - een goed en licht fleecevest en een fleecebroek voor dames hoort in ieder geval in de bagage of in de outdoor- en wandelrugzak.

Een fleecevest bestaat uit zogenaamde polyester vezels, die bij outdoor- en bergsportactiviteiten verschillende nuttige eigenschappen bezitten: fleecekleding neemt nauwelijks vocht op en droogt extreem snel. Het pluizig zachte gevoel van de fleecestof op de huid zorgt voor de nodige warmte-isolatie. Fleecevesten voor dames zijn bovendien nog huidvriendelijker, onderhoudsvriendelijker en zachter dan katoen of wol. Met het bijpassende fleecevest voor dames mag het gaan vriezen en kunnen de met sneeuw bedekte toppen worden bedwongen.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.